Sivut

perjantai 7. joulukuuta 2018

7

Joululehtifani törmäsi kaupassa lehteen, josta ei keksi juurikaan pahaa sanottavaa, melkoista! Kyseessä on Kodin kuvalehden piparkakkulehti.


Monenlaisia piparkakkuja sitä on tullut nähtyä, mutta silti lehti onnistui oleen todella kiinnostava, eikä tullut sellaista tunnetta, että nämä kaikki ideat on jo tosi nähtyjä. Sillä siinä tosiaan oli (minulle) uutta ja kuvat ovat niin upeita ja tunnelmallisia, että ei oikeastaan mitään väliä, että millaisia pikkuleipäjohdannaisia niissä on esitelty.


Lehdessä on reseptit erilaisiin piparkakkutaikinoihin sekä pikeeriin. Sitten on iso liuta ideoita. Ensin pelkistä koristelluista pipareista ja sittemmin erilaisia muita reseptejä, joissa piparit ovat jollain tavalla osallisena.Näistä muista oma suosikkini on piparkakkumokkapalat, sillä erilaisin koristelluin varioidut mokkapalat ovat oma bravuurini juhliin kuin juhliin.


Jos tätä lehteä on edelleen kauppojen lehtihyllyillä, kehotan kyllä vilkaiseen, 4,90 euron hinta ei ole lehdestä paha, kun sisältö on näin ihana.

4 kommenttia: