Sivut

sunnuntai 23. joulukuuta 2018

23

Tässä on neulottu tonttu. En voi erityisemmin sanoa nauttineeni hänen neulomisestaan, sillä se oli yhtä tuskaa. Valmiiksi se kuitenkin tuli ja tuskaiset muistot onneksi ajan myötä hälvenevät. Pääasia kuitenkin on, että siitä tuli tosi hieno!!! Vaikkakaan en oikein pidä näistä tontuista, joiden silmät eivät näy ja mulle tulee niistä aina mieleen yksi tosi hauska ja härski alapääjuttu muutaman vuoden takaa, mutta ei siitä sen enempää.Ohje on maksullinen Ravelryssä. Sarah Schira: Here We Gnome Again


Se oli nostettuna Ravelryn etusivulle syksyllä ja sitä siinä aikani ihastelin ja kun mietin, mihin käyttäisin jämälankoja, mitä jäi lasten tonttulakeista, päädyin sitten tähän. Eihän tähän lankaa mennyt kuin jotain 50 grammaa yhteensä, mutta minähän siis kuvittelin tekeväni näitä puoli armeijallista. Voin kertoa, että ihan heti en ole toista aloittamassa. Ohje itsessään oli kyllä hyvä ja selkeä, mutta näitä palmikonkiertoja on vaan mulle jokunen liikaa. En siis ole mikään erityisen kokenut ja nopea palmikonkääntäjä, joten aikaa tämä vei paljon.


Lankana tosiaan Dropsin Cotton Merino. Jollain täysin yksisävyisellä langalla palmikot pääsisivät paremmin oikeuksiinsa, mutta yllätyin siitä, miten hyvin ne näkyivät näilläkin.


Nyppylänenä, icord-kädet, onhan tämä söpö kuin mikä!


Tämähän voi sitten joulun jälkeen olla vaikka Gandalf :D

7 kommenttia: