Sivut

maanantai 24. joulukuuta 2018

24

Oikein hyvää joulua teille blogin lukijat, bloggaajakollegat ja vuoden mittaan yhteistyötä tehneet tahot. Olen saanut tänäkin vuonna valtavasti iloa itselleni tästä blogijoulukalenterista ja toivon, että siitä on ollut iloa myös muille. Kaikki eivät joulusta pidä lainkaan tai eivät ainakaan ihan näin paljoa, mutta kohta se on ohitse ja palataan normaalimpiin aiheisiin.


On ollut ihana törmätä somessa täältä inspiroituneihin juttuihin, on tehty joulukorttikoreja, ommeltu kreisejä joululegginssejä ja leivottu jättitähtipullia. Itsekin olen suorastaan ahminut muiden somettajien joulujuttuja ja näin jouluaattona onkin viimeistelyjen vuoro kaikista joulukalenterimysteerineuleista, joihin osallistuin. Ensimmäisenä valmistui Sukat hukassa -blogin tonttulakki ja se sai kunnian päästä kuvittamaan jouluaaton postaustani.


Omani ei ihan ottanut onnistuakseen sillä olin valinnut käsialaani nähden liian pienet puikot ja lakista tuli niin peltinen, että se pysyy itsekseen pystyssä. Nappasin joulukuusesta pallon ja ompelin tonttulakin päähän. Kulkusta en kaipaa ja lankatupsu vaikutti liian arkiselta. Tää on oikeastaan tosi hauska näin!


Lankana mulla oli Novitan Isoveli ja puikot 5 mm.


Joulukalenterisukkiin palataan sitten vähän myöhemmin, kunhan olen saanut ne viimeisteltyä. Mutta nyt, riisipuuroa, suklaata ja imellettyä perunalaatikkoa, ihanaa joulua vielä kerran kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta kalenterista! Minäkin tein sun inspiroimana tähtipullan eilisaamulle. Käys kurkkaamassa, jos ehdit. Tein siihen linkin myös tänne sun blogiin, kun täältä sen idean ekana nappasin. Mulla on tämä tonttulakki suunnitteilla, jospa nyt lomalla saisin sen puikoille ja voisin sen esitellä ensi joulukalenterissani.
  Onnellista joulun aikaa ja sopivasti herkkuja!
  t. Pikku Akka Pikku Akan Tilkkuvakasta. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa joulua! Kiitos kalenterista ja koko vuodesta. T. Aktiivinen blogisi lukija jo vuosien ajan.

  VastaaPoista
 3. Iloista ja mukavaa joulua Sinulle ja perheellesi!
  Kiitos joulukalenteri postauksista, kiva oli nähdä kaikenlaista.

  VastaaPoista
 4. Thanks to my father who shared with me regarding this weblog, this webpage is genuinely awesome.

  VastaaPoista