Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2019

9

Neuletuttu Taija oli tehnyt jollain kurssilla henkareista joulutähtiä ja julkaisi kuvia niistä instagramtilillään ja ne olivat niin upeita, että lähdin heti seuraavana päivänä Prismasta ostaan henkareita ja nippusiteitä ja tein itsekin, tosin vain kaksi erilaista, Taija kun oli tehnyt ainakin neljä erilaista.


Taijan vinkistä ostin S-ryhmän House-merkkisiä henkarisettejä, jotka olivat onneksi sentään kotimaassa valmistettuja, kierrätysaskarteluun kun en nyt malttanut odottaa löytäväni materiaaleja. Ostin 30 henkaria ja kahdesta tähdestä jäi muutama yli.


Koska henkarit ovat suht isoja, tähdistä tuli valtavia ja hyvä niin, sillä rakastan tällaisia näyttävän kokoisia asioita pienen piiperryksen sijaan. Tuskin tällaista tähteä kaupasta ostaisin, mutta itse tehtynä, vaikkakin vain muutaman minuutin verran kestäneenä puuhasteluna, näistä tulee heti tosi tärkeät ja rakkaat.


Molemmissa tähdissä on kieputeltuna henkarien väkästen avulla 12-metriset ledivalosarjat Clas Ohlsonilta.


Toinen tähdistä päätyi makuuhuoneen seinälle ja toinen lastenhuoneen ikkunaan.

Yleensä jaksan googlettaa ja etsiä idean alkulähdettä, mutta nyt en jaksa. Kerroin, mistä itse bongasin ja se riittäköön tähän hätään. Omani tein tosiaan ihan vain Taijan kuvien ja muutaman hänen antaman vinkin perusteella.

2 kommenttia:

  1. Vau, onpa hienoja! Tekisi itsekin mieli kokeilla tehdä mut en yhtään hahmota miten henkarit noissa menee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on aina kaksi henkaria kiinnitetty toisiinsa ja sitten niitä sijoiteltu.

      Poista