Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2019

11

Nämä sukat on tallennettu luonnoksiin nimellä "talvihempeät sukat", sillä juurikin siltä ne näyttävät.


Olen paljon nähnyt ja itsekin tehnyt sukkia, joissa on varren resori, kantapää ja sukan kärki eri lankaa kuin se muu osa. Ja lähes poikkeuksetta se menee niin, että nuo edellä mainitut kolme sukan osaa on yksivärisellä langalla ja se muu osa jotain moniväristä. Sitten joku kerta instagramissa tuli vastaan nimimerkin ainaoikein tekemät sukat, missä homma olikin toisin päin, eli sukan pääväri oli solidi, mutta tehosteväri pilkullista. VOU!!! Ei siinä muu auttanut, kuin alkaa matkiin.


Joulukalenteriin nämä päätyivät nimenomaan värimaailmansa vuoksi, mikä on todellakin talvihempeä. Yksivärinen on Filcolanan Arwettaa ja tuo pilkullinen on Adlibriksen Socki finea. Molemmat todella ohuita ja sukistakin tein sitten normaalia lyhytvartisemmat. Eli vähän kuin kesäsukat talvisesta värityksestään huolimatta.


Pintakuviona varressa ja jalkaterän päällä on 3o 1n -joustin.

10 kommenttia:

 1. Kylläpä tykkäänkin tuosta helposta pintakuviosta, joka menee varpaisiin asti. :)

  VastaaPoista
 2. Tuun joka vuosi ihan tosi iloiseksi näistä sun joulukalenterijutuista, hirmu hienoja juttuja! Nyt vasta tajusin, että olisi ihan korrektia kertoa sinullekin että arvostan näitä tosi paljon ja muutamia ideoita on siirtynyt omallekin listalle! Kiitokset inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 3. Herkkä kuin lumihiutale
  joka uniikkina
  hangelle lennähtää
  siinä kimmeltää

  VastaaPoista
 4. Vuodesta toiseen palaan blogiisi, vaikka monet muut ovat jääneet lukulistalta. Kiitos, että jaksat päivittää ja antaa iloa ja inspiraatiota. ❤ Hyvää joulua teidän perheelle.

  VastaaPoista