Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2019

8

Nutturaihmisenä olen alkanut pantojen käyttäjäksi. Pitkään hiusmallini oli sen pituinen, että se oli auttamatta aivan totaalisen väärän pituinen pantojen kanssa, joten tukkaa tursusi kaikkialta, mistä ei olisi pitänyt. Nyt pitkien hiusten kanssa pannat ovat käytännöllisiä ja niitä onkin tullut neulottua pieni pino sitä parasta mallia etsittäessä (ps. tämä ei muodostunut lempparimalliksi, vaikka kiva onkin).


Kaikki neulomani pannat ovat peruspinnaltaan 1 o 1 n ja vaihteleva juju tulee siitä, mitä keskellä päätä tapahtuu. Tässä mallissa neulotun pötkön päät on yhdistetty limittäin päällekkäin (okei, tästä selityksestä saakin tosi paljon irti). Tästä tekniikasta hyvät kuvat esim Kodin kuvalehden sivuilla olevassa pantaohjeessa.


Neuloin pannan jostain alpakkalangan jämästä ja siitä tuli ehkä inan verran liian kapea. Mutta menee hyvin kesäisemmillä marras-joulukuukeleillä, niitäkin kun on.


4 kommenttia:

 1. Kivannakoinen panta.
  Mina tekaisin pari vuotta sitten solmupannan, johon sain inspiksen blogistasi, taisi olla Novitan malli. Siina on hauska solmuhassakka keskella.

  VastaaPoista
 2. Hei ois huikee jos jaksat jossain vaiheessa raportoida pantakokeilujen tuloksista! Mikä on paras malli, koko & matsku? T. toinen nutturapää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin eniten tästä syksyllä tekemästäni solmupannasta:

   http://hupsistarallaa.blogspot.com/2019/10/solmupanta.html

   On kivan näköinen ja sitä saa kiristettyä, kun lörpähtää!

   Poista