Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2019

6

Joulutorttutrendien testaaminen lienee jo klassikko blogijoulukalenterissani. Tämän vuoden sometortusta olin erityisen innoissani, sillä se on toffifeetorttu ja minä rakastan toffifeeta! Tämä trendi oli kaiketi saanut inspiraationsa Lidlin paistopisteen tän kauden uutuudesta eli toffeejoulutortusta (mikä on muuten ihan sairaan hyvää, suosittelen maistaan!).


Toffifeejoulutorttu oli kyllä herkkua heti uunista tullessaan, mutta seuraavana päivänä oli tosi kuivakka. Ei ole luumuhillon voittanutta, sanon minä.


Eli kotitortut luumumarmeladilla ja toffeetwistiä sitten Lidlin paistopisteeltä. Mutta olipa kiva ja odotettu kokeilu!


4 kommenttia:

 1. Mä olen niin joulutorttupuristi etten oikein lämpene näille erikoistortuille...tänä vuonna kokeilin tosin viikunahilloa ja siitä löytyi kyllä luumutortun kilpailija. Toffifeetorttu on kyllä kauniin näköinen!

  Kiitokset joulukalenterista jo tähän mennessä! Aina innolla odottaa joka päivä postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä perinteinen luumumarmeladi on mullakin se ykkössuosikki, mutta kiva välillä kokeilla muutakin, vaikka jo tekohetkellä arvaisikin, ettei taatusti ole luumuhillon voittanutta :D

   Poista
 2. Oon myös tänä jouluna törmännyt siihen, että moni laittaa Wiener nougatia joulutorttuihin. Tai en mä tiedä onko se uusi juttu edes, mutta itse oon nyt törmännyt siihen useammin. Pitäisi ehkä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiener nougat ei kuulu mun suosikkeihin, joten pitäydyn luumumarmeladissa. Tosin toffifeeta oli kyllä ihan pakko kokeilla, sillä rakastan toffifeeta :D

   Poista