Sivut

tiistai 3. joulukuuta 2019

3

Suomeen aukesi tänä syksynä Søstrene Grene -liike Espoon Tapiolan kauppakeskus Ainoaan ja koska en ole vuosiin käynyt kunnolla missään ulkomailla, oli tämä mulle tosi iso juttu. Vaikka tänä päivänä ei haluakaan hehkuttaa halpiskrääsäkauppoja, oli tämä kuitenkin niiiiiiin söpö ja täynnä kaikkea niin ihanaa (ja halpaa), että on tullut käytyä kerran jos toisenkin.

Etenkin joulutavarat ihastuttivat jouluihmistä ja ostin kaksi puista kuusen muotoista kuusenkoristetta muutamalla kymmenellä sentillä, sillä näin ne heti korvakoruina.


Käytän paljon isoja puisia korvakoruja, joten nämä sopivat kokoelmaan kuin nenä päähän. Poistin ripustuslenkin ja laitoin korviskoukun tilalle. Kahden minuutin tuunaus ja mulla on upeat joulukorvikset!


Onhan ne kyllä aika isot, vaikka isojen korvakorujen ystävä olenkin. Siinä rajoilla mennään siis, mutta ihan käyttökelposet kuitenkin.


Søstrene Grenesta on tullut ostettua myös jos jonkinlaista kynttilää. Ei kuitenkaan yli tarpeen, vaan sitä mukaa, kun on polteltu. Kuvan kaikki kynttilät juurikin sieltä. Sekä tuo kuusikynttilän alla oleva alunen, hups. (Maljakkona toimiva labrapullo entisen työpaikan roskiksesta pelastettu ja kynttilänjalka Iittalan Nappula, joululahja vuosien takaa.)Voin paljastaa, että tulee oleen vielä muutamat muutkin joulukorvakorut esittelyssä ennen joulua. Mutta niiden matskut eivät ole kuitenkaan samasta kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti