Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2019

13

Minulla on lankajoulukalenteri!!! Toinen kerta elämässäni, sillä kaksi vuotta sitten minulla oli Opalin joulukalenteri. Ne langat päätyivät jämälankapeittoon (tosin kaikki ei ole vieläkään neulottuna siihen, koska ovat niin kreisimonivärisiä, ettei niitä viitsi vierekkäisiin paloihin laittaa) ja samaiseen peittoon suunnittelin nämä tämän vuoden langatkin neuloa.

Tänä vuonna minulla on siis Rva Silmu&Solmun joulukalenteri, jossa on joka päivälle 10 g minivyyhti hänen käsinvärjäämäänsä lankaa.


Nämä ovat aivan ihania!!! Ja niin kiva kun olisikin ottaa kuva, jossa on lopulta ne kaikki 24 miniä, en sitä tee, sillä olen alkanut jo neuloa näitä peittoon.


Ja nämä aion nimenomaan neuloa peitossa vierekkäin kokonaisuudeksi, jonka sieltä sitten myöhemminkin voin bongata, että kas, tuossa oli se vuoden 2019 joulukalenteri. Numerojärjestyksessä en näitä kuitenkaan aio peittoon neuloa, vaan siten, että sopivat edellisen kerroksen kanssa, ettei tule kahta saman sävyistä vierekkäin/päällekkäin.


Ihanaa, vielä melkein puolet yllätyksistä avaamatta!


10 gramman ministä saa kyllä ainakin kaksi ruutua peittoon, mutta nyt on vielä vähän auki, että teenkö vain yhdet ruudut ja lopuista jämälankasukkia tms vai yritänkö käyttää minit kokonaisuudessaan peittoprojektiin. Aika näyttää.

2 kommenttia: