Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2019

16

Lasten kanssa heitettiin viime viikolla perinteinen joulukierros Hesoissa ja käytiin kiertämässä Skidilän jouluhommat Annantalolla, Tuomaan markkinat Senaatintorilla ja Stockmannin joulunäyteikkuna.


Annantalolla oltiin siihen aikaan, että mitään ohjelmaa ei ollut menossa, mutta meillä olikin ajatuksena lähinnä käydä syömässä pullaa ja juomassa glögiä ja nauttia tunnelmasta.

Tuomaan markkinoilla oli mukavan vähän porukkaa meidän siellä piipahtaessa, joten päästiin jonottamatta karuselliin ja mikäs sen mukavampaa! Joulupukkia ei päästy tapaan, sillä hän on paikalla vain viikonloppuisin (voi miksi, kysyn vaan!!!)


Muita Ihania -Tiinan käsialaa oleva markkinoiden visuaalinen ilme on ihana! Viihdyttiin myös hyvä tovi Jaffa-mökissä kalenteriluukkuja aukoen ja lämmintä jouluomenajaffaa lipittäen.


Stockan joulunäyteikkunaa ei lapset kauaa jakasaneet katsella. Lieneekö jo takanapäin ne vuodet, kun saatettiin kököttää ikkunalla lähemmäs tunti vai oliko nyt vain liian väsynyttä porukkaa koulu/päiväkotipäivän jäljiltä.


Tänä vuonna ei muihin joulurientoihin sitten ehdittykään osallistuun, mutta ei se haittaa lainkaan. Nämä käymämme kohteet onneksi ovat auki sen verran pidempään, että ehtii hyvin käydä fiilistelemässä ilman kummoisia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti