Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2019

21

Tänä vuonna mieheni saa joululahjaksi villapaidan. Neuloin hänelle kaksi vuotta sitten Luotolaisen, mutta siinä on aivan liian kireä kaulus enkä ole saanut aikaiseksi sitä korjailtua, se kun ei ole mikään ihan pikkujuttu korjata. Niin että koin sitten helpommaksi neuloa uuden paidan, etenkin kun neuloin tänä vuonna itselleni paitoja sitä tahtia, että vähän tuli tunnontuskia siitä, että miehen villapaitatilanne on aika huono ja itselleni vaan teen toista toisen perään.


Niinpä aloitin ihan perus harmaan raglanhihaisen villapaidan. Voi että kuulkaas, miten sitä oli tylsä neuloa! Mutta sain kun sainkin jouluun mennessä valmiiksi. Koska mies tietää tämän paidan saavansa, halusin piilottaa paidan sisään jotain yllätykseksi ja sinne päätyi lahjapakkaus Apteekin salmiakkia.


Lankana paidassa on Novitan Nordic Wool ja neuloin paidan 4,5 mm puikoilla. Paidasta tuli vähän liian iso, se menisi varmasti minullekin hyvin. Mutta mies ystävällisesti sanoi, että ei haittaa. Ja eihän sitä tiedä, jos vielä innostuisin neuloon hänelle kolmannenkin paidan. Kun ekassa ahdistaa kurkkua, toinen on teltta, niin se kolmas voisi ehkä jo olla sopiva. Ehkä.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä joulukalenterista! Mä oon hihkunut tästä samoin kuin lapset suklaakalentereiden parissa. Minunkin täytyisi kutoa miehelleni uusi paita. Uskollisesti on vanhaa pitänyt, joten uudenkin käyttö on taattu. Hyvä kuulla tuosta Luotolaisen kauluksesta, kun mun taidoilla täytyisi aika idioottivarma ohje ilman muokkauksia. Mutta, mutta toisaaltahan aina voi oppia uutta:paidan muokkaustakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotolaisen kauluksesta tuli minun käsialallani tiukka, voihan se olla, että muilla onnistuu paremmin :)

   Poista
 2. Oi mistä saa tuollaista nauhaa? Ja paperikin on ihan hieno - tuollaisia voisi joihinkin tilanteisiin kuvitella käyttävänsä...

  VastaaPoista