Sivut

tiistai 30. toukokuuta 2017

Virkattu jämälankasohvatyyny

Puuvilla- ja bambulankojen jämät upposivat taannoin valtavaan lelusäkkiin, mietin voisinko tehdä villalangoistakin jotain vastaavalla tekniikalla. Villainen kori ei oikein innostanut, sohvatyynykin on nyt kyllä vähän siinä rajoilla, koska ne pyörii meillä lähinnä sohvan alla pölymagneetteina tai ovat koko ajan tiellä. Tyynyhommiksi kuitenkin meni, mustaa, harmaata ja vaaleanpunaista, lopuksi jopa vähän violettiä.


Lankoina lähinnä Seitsemää veljestä, Nallea ja Adlibris Sockia. Ja siis upotin tähän pääsääntöisesti ensin moniväriset ja raidalliset jämät, sitten vasta yksivärisiä (joiden kerääntyminen ei ole mikään ongelma, teen sen verran paljon raita- ja kirjoneulejuttuja)


Neljä lankaa yhtäaikaa 8 mm koukulla. Kun yksi nöttönen loppui, vaihdoin tilalle toisen.Lankaa tähän vadelmalaktritsatyynyyn upposi 650 g.

4 kommenttia:

  1. Kaunis! Ihanan räsymattomainen.Ja näköjään taaperolle sopiva istuintyyny.:)

    VastaaPoista
  2. Huipputyylikäs ja ihana ja vaikka mitä! Ei sanat riitä. Siis niiiiiin kaunis!!. t. Ritva Räsänen

    VastaaPoista
  3. Tätä tekniikkaa pitää kyllä itsekin kokeilla! Löytyisköhän yhtä hyvin mätsääviä värejä omasta lankavarastosta? (Tuntuu että siellä pyörii vaan ne oudot, huonosti yhdisteltävät sävyt..)

    VastaaPoista