Sivut

perjantai 26. toukokuuta 2017

Aivan mieletön ompelutarvikeloppuunmyynti Kotkassa

Kävin viemässä lapset bussilla Kotkaan viikonlopuksi tätinsä luo ja olin itse kaupungissa hurjat 1,5 tuntia. Tässä ajassa ehtii kuitenkin vaikka ja mitä.


Sain nimittäin tietää siskoltani, että paikallinen ompelutarvikeliike pitää loppuunmyyntiä ja siellä on ihan kaikkea ja tosi halvalla. No, ei muuta kuin sinne siis! Ja voi mikä paratiisi! Siinä on ollut selvästi liikkeenpitäjä, jolta ei ole varastotilaa puuttunut, valikoimassa oli todellakin ihan kaikkea ja monelta vuosikymmeneltä. Hitsi, kun tämä tuli niin äkkiä, en ollut lainkaan osannut miettiä, mitä oikeasti tarvitsen, mutta aika hyvän läjän sitä sai koottua mukaansa siitä huolimatta.


Ja nämä ostokseni maksoivat 9,65 euroa. Kyllä, ALLE KYMPIN!


Vetskareita ja nauhoja (joita en tosin ostanut) myytiin kilohinnalla ja vaikka valitsin tosi paljon metallisia, jotka siis painavat aika paljon verrattuna muovisiin, koko vetskariläjän hinta pyöri silti muistaakseni kolmessa eurossa. Nahkapaikat olivat kolme pakettia eurolla! Niitä on siis kaksi paikkaa per paketti. Saumurilangat taisi olla 1,5 euroa tötsä ja ompelukonelangat koosta riippuen muutaman kymmenen senttiä kappale. Dylon väriaine oli kaksi euroa. Ja nuppineuloista en muista, mutta ei paljon paskaakaan kuitenkaan, kun loppusumma ei mennyt edes kymppiin.


Vetskareita otin ihan summan mutikassa sen perusteella, mitkä nyt sattui näyttään kivoilta ja missä oli kivat vetimet. Muutamia normaalejakin otin vähän pidempänä, jos lapsille tulee jotain haalaria tai jumpsuitia ommeltua. Tosin nyt kun mietin, että saattavat olla liian lyhyitä sellaiseen, mutta on nyt kuitenkin jotain! Siellä oli vetoketjuja joka paikassa, jopa takahuone ihan täynnä ja ovella olikin kyltti, että astu sisään, jos USKALLAT.
En tiedä, lukeeko tätä kovinkaan moni, joka Kotkassa käy asioimassa, mutta pakko tätä on hehkuttaa silti. En muistanut tarkistaa mihin asti loppuunmyynti on, mutta tavaraa oli ainakin vielä tänään aivan valtavasti, joten eiköhän se vielä jokusen päivän kestä. Siellä oli virkkauslankojakin ja muliinilankoja ja nappeja. Harmi, kun en tullut kysyneeksi, olisiko ollut ompelukoneen neuloja! Mutta ei sitä kaikkea huomaa, kun viiden minuutin varoitusajalla pääsee tonkimaan tuollaiseen puoli-ilmaisten kässätarvikkeiden taivaaseen.


Niin että taisin juuri säästää näillä ostoksillani bussilippujen hinnat ja sain vielä lapset hoitoon viikonlopuksi, pyytämättä ja yllättäen, koska maailman paras sisko (eipä sillä, että muissakaan sisaruksissani mitään vikaa olisi, parhaita kaikki!).

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Myynti kestää ainakin ensi viikon ja oli siellä Organin ompelukone neuloja. Itsellä nekin unohtuivat ostaa, koska se tavaramäärä laittoi pään ihan pyörälle. Ja voi vitsi mikä vetoketjutaivas siellä tosiaan oli! Tosin ei kuulemma näy parin päivän myynti siinä määrässä vielä yhtään. Kyllä kannatti käydä ja taidan heittää vielä uuden keikan ensi viikolla.

  Mukavaa kesän alkua sinulle!

  Terveisin vakkarilukija Essi Kotkan suunnalta.

  VastaaPoista
 2. Mä käyn Kotkassa useita kertoja kuukaudessa, just eilen tulin sieltä :)
  Että suurkiitos vinkistä! Mä meen käymään tuolla, jos uskallan! :D

  VastaaPoista
 3. Mahtava täti lapsillasi! :D Tuollainen täti minäkin haluaisin olla, jos joskus tätitettäviä saan.

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihan hirveen hauskoja nuo raidalliset vetskarit ja sinisissä superkivat pallukkavetimet. Harmi, ettei mulla ole mitään asiaa tuonne päin. Tosin nyt kyllä ehtisi, kun joudun oleen saikulla koko viikon :)

  VastaaPoista