Sivut

tiistai 2. toukokuuta 2017

4 / 17

Sinne meni huhtikuukin. Oli pääsiäinen, lapsimessut ja esikoinen täytti 5 (karttasovellussynttärit!). Kävin yksin Kiasmassa ja lasten kanssa Päivälehden museossa. Reissailtiin mummolaan ja sieltä Laihian paalilinnalle ja nyt loppukuusta oli se Rovaniemen matka.

Lankaa kulutin hurjat yli 2 kg, mutta siitä yli kilo upposi tuohon virkattuun jämälankakoriin. Itselleni neuloin kahdet sukat jemmaan (joista toinen oli näemmä sittenkin jo maaliskuun neulekasakuvassa, hups) sekä pipon, joka on ollut päässäni joka päivä sen jälkeen kun sen valmiiksi sain. Taapero sai kaksitupsuisen kypärämyssyn ja miniminisäärystimet, joista en aio todennäköisesti sen kummemmin edes blogata, kun ihan vain akuuttiin tarpeeseen neuloin.


Saumurin paininjalan alta päivänvalon näki kaksi mekkoa taaperolle, yksi itselleni sekä taaperon housut. Ompelukasaa varten etsin pitkään tuota pilkullista mekkoa kunnes älysin, että sehän on lapsella parhaillaan päällä. Ei muuta kuin lapsi lipaston päälle kasan viereen ja äkkiä kuva. Housut ovat kaupasta ja ilmansa menettänyt ilmapallo tahatonta kuvausrekvisiittaa (en voinut ottaa pois sitä, koska olisi alkanut huuto, eikä kuvaa oltaisi saatu otettua).


Saas nähdä, mitä toukokuu tuo tullessaan.

5 kommenttia:

 1. Tuskinpa toukokuussa tahti laantuu. Veikkaan: taaperon virkattu lierihattu, varpaattomat kesäsukat, tilkkukauppakassi, ommeltu miehen hihaton paita, linnunpönttö, kiertoretki varsinaissuomalaisissa leikkipuistoissa ja äitienpäivä Suomi 100 -teemalla. Tämä siis ei ollut kettuilua, vaan kannustamista. Olispa mullakin noin paljon tarmoa ja organisointikykyä toteuttaa kaikkia hyviä päähänpistoja >| :) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoo äitienpäivän Suomi 100 teemalla! T. Jo 50-vuotias (puolet sadasta :)) monen lapsen äiti

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! :D Etenkin tuo leikkupuistokierros joo! Äitienpäivää Suomi 100 -teemalla en kyllä tule toteuttaan, sillä meidän äitienpäiväperinteeksi on muodostunut aamupala sängyssä koko perheen voimin ja uusi muumikulho. Ja itse en ole siitä aamupalassa vastuussa, kulhon olen kyllä monesti hankkinut itse, mutta niitä ei taida olla tuolla teemalla :D

   Poista
 2. Hih, tuo ilmapallohan on oikein hyvää kuvausrekvisiittaa: just samaa väriä polvessa samalla kohtaa. :)

  VastaaPoista