Sivut

lauantai 24. joulukuuta 2016

24

Jouluaatto. Blogijoulukalenterin viimeinen päivä. On tässä kyllä ollut hommaa, mutta tosi kivaa sellaista. Mitä nyt vaan aina se valon vähyys pääsee yllättään, kaikki pitäisi kuvata jo lokakuussa. No, jouluaaton askarteluhomman tarjoaakin 4,5-vuotias poikani, joka oli kerhossa tehnyt hienon tuikkukipon lasipurkista, erikeeperistä ja sokerista.


Purkkiin siveltiin pinnalla liimaa ja sitten pyöriteltiin pahvilautasella jossa oli sokeria, ja ripustettiin kuivuun. Kaunis ja yksinkertainen.


Olin muuten marraskuussa ystäväni häissä, jossa oli istumapaikat merkitty kuusikulmaisilla kaakeleilla. Oma ja mieheni nimikkokaakelit päätyivät meille kotiin tosi kivoiksi kynttilänalusiksi.


Vähän näyttää olevan likaroiskeita ikkunassa, mutta onneksi sentään valkoista, niin menee ihan joulukoristelusta, haha.


Mutta nyt kuitenkin on aika toivottaa oikein hyvää joulua kaikille blogin lukijoille, bloggaajakollegoille ja vuoden aikana yhteistyötä tehneille tahoille. Ei ole pakko hiljentyä, jos ei tahdo (en minä ainakaan), mutta nauttikaa niistä asioista, joista joulussa pidätte! :)

14 kommenttia:

 1. Kiva oli kalenteri! Innolla heti herättyä piti tulla tänne lukemaan. Oikein Hyvää Joulua 🎅 🎄
  -Annukka-

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua! Kiitos ihanasta blogista. Olen seurannut jo pitkään, mutta harvemmin kommentoinut. Ehkä jatkossa enemmän.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kun silmäni aamuisin aukaisin, nostin kännykän sänkyyn ja katsoin kalenterisi. Apua, aatto ja kello jo yli 10! Yö meni klo kolmeen tonttuillessa joululahjoja laitellessa ym. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kalenterista ja blogistasi. Ihailen sun energiaasi, idearikkauttasi ja viitseliäisyyttäsi (tähän iso peukuttava tonttu-ukko).

  Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista