Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

7

Projektipussukka ja Kaupunkilangan Keskustori -kerien arvontaan osallistui kertakaikkiaan huima määrä ihmisiä.  Nyt on tullut aika arpoa onnellinen voittaja. Kysyin, mikä joulujuttuni on jäänyt erityisesti mieleen ja iso osa mainitse viime vuonna virkkaamani pitsivalopallot. Silloin virkkasin niitä kolme ja oli ajatuksena tehdä sitten myöhemmin lisää. No, se myöhemmin oli tietenkin vasta vuoden kuluttua, vaikka koko kesänkin ne kolme palloa killuivat katosta.

Sitä minä kyllä kovasti ihmettelin, että miksi ihmeessä käsityölehdet eivät ole tarttuneet tähän pallobuumiin, koska nämä olivat niin kova hitti jo viime vuonna, että taatusti olisi ollut kysyntää uusille pitsipallo-ohjeille. Itse en tietenkään jaksa alkaa omaa versiota suunnitteleen, kun netistä löytyy valmiskin, mutta jos olisin ihminen jolla on lehti ja palkkalistoilla ammattisuunnittelijoita, niin kyllä olisi valopalloa tarjolla! No, kaippa heräävät tähän asiaan sitten vasta parin vuoden päästä. Ihana-lehdessä kuulemma oli yksi, mutta sekin aika kaukana pitsistä.


Nyt siis palloja on kahdeksan ja pallojono ylettyy lattiasta kattoon. Kaksi kutakin väriä: valkoinen, harmaa, mintunvihreä ja vaalea violetti. Violetti oli jotain random puuvillalankaa, muut Suomen langan Liina tai Molla kalalankaa. Tärkkäsin pallot sokerilla joten ne painavat nyt lopulta kuin tykin kuulat!


Violetti ei meinannut kovettua millään, meni varmaan viikko sokeriliemen kuivumiseen. Olin jo ehtinyt poksauttaa ilmapallot näiden sisältä pois ennen kuin tajusin, että violetti oli vielä vähän pehmeä. Niinpä se sitten lopulta kovettui pikkuisen epäsymmetrisen muotoiseksi tasaisen pallon sijaan, mutta ei voi mitään.


Kaunis pallojono näistä tuli ja tosiaan värit on mätsätty keittiön tapettiin, joten saavat olla paikoillaan ympäri vuoden.


Paljon oli mainittu myös Polaroid-kuusta, tänä vuonna kuvia oli kertynyt jo sen verran paljon, että saatiin oikein kuusimetsä. Pikkukuusessa on kuopuksen kuvia ja keskikokoisessa jäbän. Iso kuusi on sitten yleinen. Tajusin, että yhdessäkään kuusikuvasta ei ole miehen kuvaa!!! Asia on pakko korjata tänä jouluna!


Ja se arvonnan voittajan, randomlukugeneraattori arpoi voittajaksi:


Onnea Pauliina! Ja kiitos kaikille osallistuneille, vastauksia oli kiva lukea :) Kiitos! Ja Pauliina, laitan sulle sähköpostia tänään jossain vaiheessa, ellet itse ehdi ensin! Mun mailiosoite löytyy tuolta sivupalkista.

7 kommenttia: