Sivut

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

14

Meillä on aivan törkeän paljon piparimuotteja. Ja ei siinä mitään, voi sitä ihmisellä paljon turhempaakin olla kaapeissa. Mutta parasta on silti leikellä piparitaikinasta ihan vaan veitsellä muotoja. Perinteeksi on jo muodostuneet barbapapan muotoiset pinkit pumpernikkelit, joita toki on leivottu tänäkin vuonna, kuten instagramissa aiemmin vilahtikin. Viime vuonna leivottiin lapasia, nyt kokeilin lusikoita. Veitsen olisi toki voinut teroittaa ennen hommaan ryhtymistä.

Vieläköhän sitä jaksaisi leipoa yhden pienen piparisatsin ennen joulua.

6 kommenttia:

 1. Kivat lusikat! Vinkki:jouluaattona on lapsilla odottavan aika pitkä. Aamulla kun leivotaan yhdessä vähän pipareita kuluu aikaa vähän ja kotiin tulee joulun tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole tainnut käydä aika pitkäksi aattona, siinä on kaikki lastenohjelmat, kuusenkoristelu ja ulkoilut. Mutta me taidetaan leipoa tänään vähän pipareita :)

   Poista
 2. Aina yhden satsin jaksaa leipoo ;) Ihania muuten nuo lusikat.
  -minim. Kolmas taikina valmistumassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, me tosin joudutaan nyt turvautuun pakastealtaan taikina-antimiin, kun ei tullut tehtyä eilen taikinaa.

   Poista
 3. Lusikat on hienoja! Perinteisiä ja käytännöllisiä. Mm, miltähän maistuisi (punaviini)glögissä uitettu piparilusikka? (Psst. En ole mikään viinisieppo, juon kohtuudella enkä edes joka kuukausi (jos joku huolestui).)

  VastaaPoista