Sivut

perjantai 2. joulukuuta 2016

2

Tämä joulutyyny on pyörinyt mielessä jo kaksi vuotta. Siitä asti kun sen ohje oli Mollie Makesin jouluerikoisnumerossa. Tälle vuodelle viimein sain sen toteutukseen asti, värivalinta turkoosi ja valkoinen sopivat olohuoneemme jouluväreihin. Vaikka ohjeessa oli kyllä mainittu tyynyn koko, tuli sen pienuus silti vähän yllätyksenä. Mutta ei se mitään, nätti on kuin mikä! Laiskuuksillani neuloin vain etupuolen ja taustana on saman väristä lakanakangasta, jota sattui jopa oleen varastoissa valmiina. Vetoketjunkin ompelin ja onnistui täydellisesti. Ohjeessa kuvio oli päällekirjottu silmukoita jäljentäen, itse tein kirjoneuleena, koska se on mulle mieluisampi tapa.


Ohje: Nordic Nightscape Cushion
Lanka: Drops Cotton merino
Puikot: muistaakseni 3 mmJa oikeastaanhan eihän tässä ole mitään niin jouluista, etteikö sitä voisi pitää sohvalla koko talvea.


Äh, näkyikö poro?


12 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunis tyyny ja niin ihana punapää ♡ Pienen pojan sylissä tyyny on just sopivan kokoinen =) Ihan hyvin sitä voisi pitää koko vuoden sohvalla tai sit siellä sen alla =)

  Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pienen pojan syliin juuri sopiva :)

   Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista
 2. Onhan ihana tyyny! Ja hyvä, että porokin pääsi kuvaan - on se sen verran söpö, että ansaitsee huomionsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, poron perä taisi kyllä mennä sauman sisään, mutta on nyt edes vähän poroa kuitenkin, vaikka kaikki kuvat meinasikin olla vain toisesta kulmasta!

   Poista
 3. Ihastuttava tyyny, mutta mistä noi verhot? Sulla on kaunis koti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on vuoden 2013 S-ryhmän house-sarjan Sanna Manderin suunnittelemasta joulumallistosta. Se myytiin siis pöytäliinana, mutta sopii kokonsa puolesta tosi hyvin verhoksi.

   Kiitos! :)

   Poista
 4. Hieno tyyny!! Mäkään en tykkää silmukoiden jäljentämisestä, en saa nättiä jälkeä aikaiseksi ja ennen kaikkea se tuntuu liian työläältä ja tylsältä, itselleni sopii paljon paremmin että työn saa "kerralla" valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans todella paljon harjoituksen puutetta silmukoiden jäljentämisen suhteen, niin en mielelläni tee kun ei vaan tule siistiä. Ja totta tuokin, että on mukava saada työ kerralla valmiiksi :D Ja mä tykkään tehdä kirjoneuletta :)

   Poista
 5. Kiva tyyny, sopii kyllä koko talven olla esillä (eikä se kesälläkään ole huono). Tuo verho on ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän ihana! En kyl tajua miten joku saa aikaan noin virheetöntä jälkeä. Ei todellakaan mitään "hupsistarallailua"! :)

  VastaaPoista