Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2018

Neulegraffititempaus Myyrmäessä

Myyrmäessä Myrtsin skedahallin yläkerrassa toimiva Chloe's Café:n pitäjä on startannut projektin, jossa olisi tarkoitus koristella puita ja/tai pylväitä Myyrmäenraitilta neulegraffitein. Myyrmäkihän on tunnettu katutaiteestaan, joten tämähän on aivan mahtava idea! Itse tietenkin änkesin heti mukaan avuksi ideoimaan tätä, vaikka minulla ei oikeasti olisi yhtään aikaa. Teen siis sen, mitä parhaiten osaan ja pystyn, eli jaan infoa teille muillekin! Olisi tosin pitänyt tehdä tämä jo pari viikkoa sitten, mutta toivon mukaan parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Lisäksi toki olen virkannut läjän isoäidinneliöitä jämäraitalangoista.


Ensiksi varoitus, eli aikataulu on nyt todella tiukka. Deadline kolkuttelee jo ensi viikolla. Mutta jos siis ehdit vielä virkata tai neuloa itse tai lahjoittaa kirpparilta hankittuja tai omissa varastoissa lojuvia sopivia kappaleita (mallitilkut, pitsiliinat, isoäidinneliöt...), ole ihana ja vie ne Chloe's Cafén keräyskoriin 21.6.2018 mennessä. Jokainen tällainen henkilö saa kuulemma ilmaisen kahvin tai teen palkaksi.


Projektin Facebook-tapahtuma löytyy täältä: Yarn bombing in Myyrmäki. Sieltä löytyy lisätietoa myös siitä, miten nämä sinne raitille sitten päätyvät. Itse en vielä tiedä, pääsenkö H-hetkellä paikalle.

2 kommenttia:

  1. Jee, ihan super! Mahtava tilaisuus päästä käymään Myrtsissä, vaikka voi olla että teiniajan angstit ottaa vallan. =:o
    Johanna

    VastaaPoista