Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2018

Sukat Novita 7 veljestä Napapiiristä

Lanka saatu Novitalta instagramnäkyvyyteen

Novita halusi lähettää tulevan syksyn uutuuslankaa ja paketista paljastui 7 veljestä Napapiiriä. Jes! Olin nimittäin nähnyt sen jo jossain mainoksessa ja innostunu siitäkin huolimatta, että yleensä aina petyn pilkkulankojen kanssa. Tuntuu nimittäin, että aina ne pilkut lähtee läikittymään neuleessani, mutta tässä ei niin käynyt. Toinen jes sille!


Yllätys yllätys, tämä oli myös raidoittuvaa. Täpläraitoja. Napapiirisarjasta tulee viisi eri sävyä. Syksyn lankakartta löytyy jo Novitan sivuilta, kauppoihin nämä tulevat kaiketi loppukesästä.

Ainut asia, mikä minua vähän harmittaa, on nämä 100 gramman kerät. Omiin jalkoihini en saa seiskaveikkapaksuisia sukkia 100 grammasta ja näihin 38 koon lahjasukkiinkin jouduin korkkaan toista kerää. 

4 kommenttia:

  1. KIvat nuo pohjaraidat. Mikä on tämän värin nimi? Katsoin tuota karttaa, mutta ainakaan näin pueneltä näytöltä en ollut varma. Tästä voisi toivoa sukkia.

    VastaaPoista
  2. Hienot sukat! Muakin harmittaa noi 100 g kerät! Mun jalka on kokoa 41, joten joudun ostaan aina 2 kerää sukkiini lankaa. Tykästyin tähän Napapiiri lankaan! Tulee nättejä hillittyjä tweed-raitoja.

    VastaaPoista
  3. Tosi kyllästynyt minäkin näihin 100 gramman keriin. Nauhakavennukset vielä tekemättä eikä lankaa meinaa saada mistään. Sit kun löytyy, niin toimituskulut niin paljon, ettei kannata tilata.

    VastaaPoista