Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Virkattu kameranhihna

Mulla on ollut kamerassa vuosikausia virkattu hihna. Nyt piti taas irroittaa edellinen pyykättäväksi (vaalean harmaa väri ei pysy kovin pitkään freesin värisenä hikisessä niskassa), joten ajattelin samaan vahinkoon virkata vähän vaihtelua kesäksi.


Siinä on jätskitötteröitä! Ohje on tämän kesän Molla Mills for Lankava -mallistosta (ilmaiset ohjeet Lankavan sivuilla), mikä on muuten koko mallisto aivan huikean hieno ja haluisin virkata ne kaikki! Kalalangasta virkattuna tämä malli olisi avainnauha, mutta otin paksumman langan, niin siitä tuli just passeli kamerahihna, kun muokkasin tarkoituksiini sopivammat aloitus- ja lopetuspäät.


No, koska omani ei ole siitä kalalangasta, vaan Novitan Cotton Softista, tämä myöskin venyy aika tavalla kameran ja makrolinssin painaessa, kuin synti (kevyemmän putken linssinsuojus putosi suohon Kehäratareilillä, joten en viitsi käyttää ennen kuin olen löytänyt jostain uuden suojan). Saas nähdä, miten tämän kanssa lopulta käy, mutta ainakin tämä on päheä asuste neulefestareille!


Mutta ihana se on! Kuten myös meidän makuuhuoneen uusi väri seinissä, Tikkurilan Tiffany. Maalattiin viime viikolla.Harmittaa vähän nämä huonot kuvat, mutta kun kamera on kuvattana, niin ei sitä voi sillä samalla kameralla silloin kuvata.

8 kommenttia:

 1. Niin söpö! Mie haaveilen myös virkatusta hihnasta, mutta en tiiä miten kirjovirkataan 😏 Löytysköhän googlaamalla joku ohje...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy ohjeita, se on nyt niin pinnalla oleva menetelmä, ehkä kiitos juurikin Molla Millsin :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen! Oon ihastellut tota Lankavan mallistoa monet kerrat. Todella syötävän herkullinen. ❤

  VastaaPoista
 3. Suloinen:) ja tuo seinän väri kanssa!

  VastaaPoista