Sivut

torstai 21. huhtikuuta 2016

Nallikarin kevät

Tänä keväänä ollaan kyllä luuhattu noita hiekkarantoja! Aurinkolahti Helsingissä, Yyteri Porissa ja nyt sitten Nallikari Oulussa. Kalajoen hiekat jätettiin kuitenkin väliin.

Kuten jo mainitsinkin, käytiin sukuloimassa Pohjois-Pohjanmaalla, josta mieheni on kotoisin, ja pidettiin tukikohtana Sokos hotel Edeniä, taisi olla meidän kolmas kerta siellä. Keskustahotelli oli ykkösvaihtoehto ennen lapsia mutta nyt on kiva käydä jäbän kanssa pulikoimassa kylpylän puolella kun voi vaan kylpytakki päällä viipottaa meneen ja hoitaa loppusuihkun ja pukeutumiset kaikessa rauhassa siellä huoneessa. Ja nyt kun ei oltu liikenteessä helmikuussa niin ulkonakin tarkeni viettää aikaa.


Meri oli vielä jäässä!!!

Mulla on vähän kroonista Oulukaipuuta yleensä mutta nyt ensimmäisen kerran sen jälkeen kun muutin sieltä pois (opiskelin siellä 2002-2004), tuntui että olen jo todella vieraantunut. Aika surullista. Mutta fiilis meni ohi kun siirryttiin hetkeksi keskustaan ja ajettiin Merikosken silloilta ja haisi sellu. Eihän tuo Nallikari ollut mulle ikinä mitenkään merkityksellinen paikka. Siellä nyt vaan sattuu oleen se hotelli missä lasten myötä ollaan alettu majoittuun.
Jäbän uikkarit olivat kuluneet aivan puhki (no, niitä on käytetty vauvasta asti eikä varmaan ikinä jää pieneksi) ja tytöllä ei sellaisia vielä ollutkaan. Etsin kaikki Lindexit, H&M:t yms läpi enkä löytänyt mieleisiä mutta ei taas olisi tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan sillä Citymarketista löysin aivan täydelliset ja aivan samaan hintaan kuin niissä ruotsalaisissa vaatekaupoissakin. Ne on Finnwearia, todella laadukkaan tuntuiset ja aivan ihanat! Tulee mieleen vintagesirkus ja Muumit. Parasta!Kyllähän sitä Oulussa viihtyisi vaikka kaksi viikkoa! Nyt oli taas niin pikainen reissu että ei viitsinyt edes kavereille ilmottaa kun ei oltaisi kuitenkaan ehditty nähdä.Mutta kiva se on lyhytkin reissu.

8 kommenttia:

 1. Voi, mun synnyinkaupunki ja sydämeni kotikaupunki ikuisesti, vaikka olen muuttanut sieltä pois viime vuosituhannen puolella. <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava kuva, pieni ihminen köllöttelee suuressa vuoteessa.<3

  VastaaPoista
 3. Tosiaan aivan ihania tuo ja aiemmat kuvat, missä vauva nukkuu isossa pedissä. Tulee niin mieleen oman lapsen vauva-aika, miten suloinen se oli lopulta nukahtaessaan ja miten helposti sitä itsekin nukahti siihen viereen sitten.

  Kuulostaa myös tutulta tuo tunne fiilistellä entisillä asuinpaikoilla vanhoja tunnelmia... Kiva, kun ollut kiva reissu teillä.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia meren rannalta. Varmasti tuolla viihtyisi pitempäänkin.

  VastaaPoista