Sivut

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Me nähtiin se!

Tänään oli ensimmäistä päivää kehäradalla matkustajaliikenteessä uudenkarhea VIOLETTI flirt-juna!


Oltiin lähdössä muutenkin kylille ja ajateltiin että pakko kyllä nähdä se vaikka jouduttaisiin odottaan tunti. Ei jouduttu, sillä nähtiin se ikkunasta. Kyytiin ei vielä päästy mutta jos tässä joku päivä menisi ihan asiakseen lasten kanssa päivystään jollekin asemalle jossa on keskilaituri.


On tää niin siistii! :D

13 kommenttia:

 1. Siis nämä juna-fiilistelyt kyllä niin hymyilyttää.. :D (siis hyvässä mielessä)!! Mistä tämä juna-innostus on lähtenyt liikkeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) :D

   Mun kohdalla se varmaan lähti nuorena siitä seikkailun ja vapauden tunteesta mitä junamatkustaminen herätti! Ja sitten kun muutti pois kotoa ja matkustin junalla opiskelupaikkakunnan ja lapsuuden kodin välillä niin siinä oli aina niin hieno fiilis jotenkin ja kesäisin varsinkin tuli käytyä junalla päiväreissuilla eri kaupungeissa ja se vaan oli niin hienoa. Tuli himo matkustaa itselleen uusia rataosuuksia ja sitten homma huipentui siihen kun lähdettiin InterRailille, se oli huikea kuukausi!!!!! Pk-seudulle muutto teki toki junamatkustamista arkipäivää lähijunien muodossa ja junafiilistely jäi vähän taka-alalle kunnes tämä meidän juniori ilman mitään vihjailua ja painostusta vaan kertakaikkisesti hurahti juniin jo alle 2-vuotiaana! Halusi ulkona aina että mennään asemalle (lähijuna-asemalle) ja ekoja sanoja jo oli juna ja sen jälkeen eri junatyyppejä (pendolino oli pendändä jne). Oli niin helppo lähteä mukaan tähän junahommaan kun itselläkin taustaa junien rakastamisesta. Mies on hurahtanut nyt sitten lapsen myötä myös, vaikka on varmaan jossain määrin aiemminkin tykännyt.

   Poista
  2. Ehkä se sitten vaan on "geeneissä" kun teidän pikkuinenkin sitten hurahti.. :D Minusta on kivaa kun huomaa, että joku oikeasti tykkää jostain aiheesta tosi paljon! Se paistaa läpi myös näin ruudun toiselle puolelle ja näitä juttuja on oikeasti kiva lukea. Hihii.. <3

   Poista
 2. Mun poikaystävä näki tuollaisen violetin lähijunan joskus muutama viikko sitten Tampereella, en tiedä että mitä ihmettä se täällä teki :D Mutta on se kyllä hienon värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko ollut testiajossa tai jotain. Noi on kyllä tosi hienon värisiä!!! :)

   Poista
 3. Lehdessä oli juttua tuosta uudesta junasta ja ilmeisesti se testiajelee nyt pääasiassa aamuvuoroja. Pääsin tänään itse jopa kyytiin töihin mennessäni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, nyt ollaan kateellisia! Mutta me nähtiin se aamulla kun vein jäbän kerhoon!

   Poista
 4. Bongattu tänään myös Espoossa! Oli vinkeen näköistä, kun pitkässa ruuhkajunassa olikin kaksi eriväristä runkoa (toinen oli siis se sinertävä, vai-minkä-värinen-se-nyt-on).

  VastaaPoista
 5. Mä pääsin tuohon eilen töihin mennessä! Oli aika cool! Ja oli siis sama juttu kuin edellisellä kommentoijalla, että toinen runko oli vanhan värinen.

  VastaaPoista
 6. http://www.hoyryveturimatkat1009.fi/ varmaan tiesitkin jo 😊

  VastaaPoista