Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2016

Kevätasiaa

Ollaan jäbän kanssa yritetty bongata näitä kevään ensimmäisiä kukkasia ja tänään saatiin valkovuokkokin kiinni itseteosta ja sen lisäksi nähtiin linnunpesä!


Yksi takuuvarma kevään merkki on myös viikonlopun Lapsimessut! Kangashamstraajille siellä onkin onnenpäivät sillä Metsola pitää oikein "kangaskarnevaalit", Verson Puotikin tuo messuille kankaita myyntiin ja kässämessupuolelta löytyy tuttuun tapaan Indie Fabrics (i k a s y r, PaaPii Design, Käpynen ja Neenuska) ja Vanja Sea.

Itse juuri inventoin lasten vaatteita jotta en sitten erehdy messuilla kuvitteleen että tarvittaisiin jotain. No okei, vauva tarvisi aurinkolasit ja housuja ei ole mitenkään liikaa. Ennen messuille lähtöä pitää myös tehdä lasten jalanpohjista jäljennökset kenkäheräteostoksia varten (Feelmax outlet expossa!).

Toivotaan nyt kuitenkin ettei ihan lähde lapasesta hankinnat. 

3 kommenttia:

 1. Kotimaisia Tepsut-kenkiä olen ostanut messuilta monesti. Nyt on jo jalat liian isoja :)

  VastaaPoista
 2. Oon nykyään aivan järkyttävän huono blogien lukija. (Ja sitä kautta myös kommentoija, koska en kehtaa aina jäädä kommentoimaan viikon vanhoihin juttuihin...) Käyn tsekkaa lemppareimmat kerran-pari kahteen viikkoon ja luen kerrallaan kaikki parin viime viikon kirjoitukset.

  Tein niin nytkin, ja kun luin tuota missä pävittelit, että olet ollut jo yli puolet blogihistoriastasi perhebloggaaja havahduin toteamaan, että olet lähes ainoita "lapsellisia" bloggaajia joita oikeasti jaksan seurata. Huomaan, että näin lapsettomana ihmisenä perheen perustaneiden bloggaajien jutut ovat yhtäkkiä niin kauakan omasta elämästä, vaikka lapsista pidänkin. Mutta teidän perheen seikkailuja jaksan seurata edelleen!! Mietin, että mikähän siinä on, mutta ehkä tää sinun blogi on alunperinkin ollut hyvällä tavalla lapsellinen, joten lasten mukaan tuleminen ei oo muuttanut koko blogin ideaa vaan tuonut siihen vaan lisää. :) Täällä tulee aina niin hyvä mieli! (Erityisesti tykkään nykyisin teidän retkijutuista, myös niistä ihan pienistä retkistä!)

  /Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista! Ihana kuulla (tai siis lukea) että lapset ei ole koko blogia sekottaneet. Tuo taitaa kyllä olla totta että oli tietyllä tapaa lapsellista jo ennen lapsia :D

   Poista