Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Avaruussynttärit

Kohti ääretöntä! Ja sen yli!

Kuukakku, musta aukko -masaliisa, maapallopiirakkaa, tähtikeksejä ja Milky Way -linnunratapatukoita. Niin ja avaruusromupopcornia. Katosta roikkui planeettoja ja tähtiä ja jäbällä oli avaruuskypärä, planeettapaita ja rakettireppu (palaan selkeyden vuoksi erillisessä postauksessa vielä näihin). Varmaan mikään ei ollut oma idea vaan inspiraatio about kaikkeen haettu mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä. (vauvan mekko saatu / Melli EcoDesign)
Noi tähdet ei sitten ole mikään ikäjuttu vaan muuten vaan koristeita. Kynttilät oli erikseen :D Tajusin nyt vasta että oisi voinut ehkä laittaa vain neljä tähteä...

Suuren suuri kiitos kaikille vieraille! Vieraat tekevät juhlan :)

Nelivuotiaan kanssa huomenna sitten se vähemmän kiva osuus eli neuvola rokotuksineen. Auts. Mutta nyt vielä leikkiin lahjoilla!

23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin tää oli tosi kiva. Poikaa kiinnostaa avaruus mutta ei mitkään Star Warsit yms niin tää oli ihan vaan avaruus :)

   Poista
 2. Paljon onnea lapsellesi! :D <3 Aivan mahtava idea ja hienosti toteutettu. Jaksamista neuvolaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tarvittukaan jaksamisia, sieltä soitettiin että aikaa pitää siirtää kun terveydenhoitaja ei ollutkaan tänään paikalla. No, joskus toiste sit :D

   Poista
  2. Hah hah, kävipäs tuuri xD Voi kun minityttö näyttää suloiselta hymytessään rakettireppu selässä :3c

   Poista
 3. Onnea! Hienot jutut. Meillä juhlittiin kasia.

  VastaaPoista
 4. Mukava teema! Avaruussynttäreitä en ole vielä ennen nähnytkään. :) Onnea Poitsulle! :)

  VastaaPoista
 5. Ahahaha repesin kun näin vauvan rakettirepun kanssa :D Ihan mahtava, vitsit odotan että oma lapsi kasvaa sen verran että tietää haluta jotain ja voin alkaa pitää teemasynttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Teemasynttäreitä on kyllä kiva ideoida ja toteuttaa :)

   Poista
 6. Mun sisäinen lapseni kyllä riemastu tuosta teidän teemasta! :D hienosti toteutettu sankarin asua myöten! :) Ja superhieno kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kakku onnistui tosi hyvin! Vähän pelotti että mahtaako tulla puolipalloa vai kasa vetelää massaa mutta siitä tuli hieno!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. No niinpä! Oon pinnannut Pinterestissä limpparipullorakettirepun jo kun jäbä oli ihan vauva, viimein tuli toteuttamisen hetki!

   Poista
 8. Huikeat synttärit poitsulla! Onnea pojulle kovasti paljon! Harmi kun ollaan täällä niin kaukana, että ei päästä mukaan. Neiti säiliö selässään sai aikaan naurunpurskauksen :)

  VastaaPoista
 9. Nää on ihan huikeet! Kysyin mieheltä, että voidaanko pitää avaruusbileet ja näytin sn kuvia :D Saan kuulemma pitää sellaset :D

  VastaaPoista
 10. Mahtavan mahtavat synttärit oot pitänyt. Ihan harmittaa etten oo ite osannut olla noin luova äiti, silloin muinoin. Poika täyttää kesällä jo 39 niin että mitään ei kait oo enää tehtävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin ei vaan ollut hei internettiä! En mäkään näitä itse keksinyt vaan etsin netistä inspiraatiota :)

   Poista