Sivut

tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyn lapsi

Ehkä blogin lukijoissakin on joku joka muistaa 15 vuoden takaa otsikon mukaisen nimityksen, "taitelijanimeni" ;)  Kyllä, nyt kun mulla on lapsi sen sijaan että kutsuisin itseäni lapseksi, ei ollut vaikea keksiä nimeä neuleohjeelle joka on suunnattu lapsille ja ilmestyy Eiran lankojen tämän syksyn lehdessä. Se on Syksyn lapsi.


Lähdin aika turvallisesti liikkeelle Debbie Blissin Baby Cashmerino -langalla jota olen neulonut ennenkin. Tein kaulurin koska viime talvena jäbälle kauluria neuloessani en löytänyt oikein mitään kivaa ohjetta. Ajattelin kuitenkin että koska tasokirjoneule ei ole kaikkien kuppi teetä, niin tekisin jotain simppelimpää. Niinpä syntyi ajatus pintaneuleesta. Tästä tuli oikein kiva, tosin nyt jälkikäteen voisin ehkä lisätä virkatun reunan!
Lehti on tosiaan nyt ulkona ja saatavilla ilmaiseksi Eiran lankojen jälleenmyyjiltä. Lehti on bloginumero eli kaikki ohjeet on tällä kertaa bloggaajilta. Mukana ovat minun lisäkseni Auringonkerääjä, Kardemumman talo, Marittan, Pehmeitä paketteja, Piipadoo, Viimeinen silmukka ja Villaviidakko.


Huh huh, olihan tämä kyllä melkoinen kunnia!!!

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää kauluri! Lapsille on kyllä kummallisen vähän vastaavia malleja... Mie vasta selailin lehden pintapuolisesti läpi, enkä tajunnu että tässä yhdessä kaulurissa olikin monta väriä :D Jonoon meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, tän mallisia kauluriohjeita on tosi vähän, monet on sellaisia mitkä peittää hartiatkin ja mä en ainakaan ole vakuuttunut sellaisen istuvuudesta jonkun haalarin alla esim. Ja onhan ne aika tyttömäisiäkin. Joo, tässä on montaa väriä mutta tietenkin sovellettavissa vaikka millaiseksi!

   Poista
 2. Kaulurisi on tosi kiva! Tämän Eiran lankojen projektin ansiosta löysin blogiisi vierailulle ja olen siitä kovin iloinen! :)

  VastaaPoista
 3. Onkohan tuota lehtee mahdollista saada tilattuu netin kautta, kunnei täältä pikkukylästä tuota saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni nettikauppaostosten yhteydessä ainakin Eiran lankojen omasta verkkokaupasta. Kannattaa kysyä jostain kaupasta joka tota jakelee tai jos joku tuttu vois hakee ja postittaa.

   Poista
 4. Peukut sulle, hyvä tuli! :) Miäkin ajattelin, että saatan omaan takkiini vielä hihat ihan pitkäksi neuloa, viime tingassa kun teki niin jotain pientä näin jälkeen päin voisi fiksata...

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti! :) Mullakin meni aika viime tinkaan ton kaulurin kanssa niin nyt sitten tosiaan jälkikäteen tulee mieleen parannusehdotuksia. Olishan sitä aikaa ollut aloittaa aiemminkin mutta ei vaan tullut aloitettua...

   Poista
 5. Jjjjjeeeeeee, miun lemppari lankakauppaan varmaan tulee tää lehti niih kyllä otan omani! Onneks olkoon lehteen pääsystä :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kovasti ja kiva on kyllä kauluri!

  Jospa tuon lehen löytäsi viikonloppuna Oulun kässämessuilta, toivottavasti. Teidän kaikkien blogeja seuranneena ja omia lankaostoksia odotellessa teki nukkumatti tepposet ja Sie olit miun kaa viime yönä jossain laivalla lankamessuilla ja meillä oli iso kori harmaata lankaa ja 20min aikaa tehä siitä valakosta :D Harmi ko heräsin ennen ko ongelma oli ratkastu ;) Unessa myö kyllä keskityttiin myös syömmään hyvin :D :D :D

  Kaunista syksyn jatkoa etellään!

  VastaaPoista