Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Käsiä ja ysäriä

Juhlittiin lauantaina vähän myöhässä viikko sitten ollutta 6-vuotishääpäiväämme menemällä katsoon Stratovariuksen Visions -keikka Tavastialle. Eli vähän erilaiset ysäribileet! En ole koskaan varsinaisesti fanittanut kyseistä bändiä mutta onhan se aivan mielettömän nostalgista sillä kyllä sitä levyä tuli kuitenkin paljon kuunneltua silloin 90-luvun lopulla. Minusta on aivan huisin hienoa että bändit innostuvat tällaisiin nostalgiakeikkoihin. Soittaa nyt koko 17 vuotta vanha levy läpi. Ja siis keikka oli tosiaan loppuunmyyty!

Omalla kohdallani tosin tunnelma latistui siinä vaiheessa kun alkoivat soittaan uudempia biisejä Visionsin jälkeen. Ei mua ne kiinnosta, ei pätkääkään. Mutta keskityin sitten kuvaan käsiä. Jotain todella kiehtovaa noissa on.Vaikka olinkin vahvasti ysärihumppateini niin juuri tuossa vuosituhannen vaihteessa vaihdoin asenteellisempaan musiikkiin. Mutta kyllä tuo Black Diamond -biisi silti menee aivan samaan kategoriaan jonkun Barbie Girlin kanssa :D :D :D Ihanan kamalaa, kamalan ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Hyvät käsikuvat, siis kuvat käsistä ;)

  VastaaPoista
 2. Onko siitä jo 6 vuotta?? Mä muistan kun kirjoitit täällä teidän häistä. :) Mehän ollaan V:n kanssa tavattu Mietaalla (tai juttu alkoi siellä, joo oltiin teinejä :D) ja se myös kosi mua siellä viime talvena. Häät on kuitenkin muualla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!!! Ihan uskomatonta mutta kyllä siitä on 6 vuotta! Ne oli kyllä hienot bileet vaik ite sanonkin :D

   Poista