Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kenguruhoitomyssyjä keskosvauvoille

Näin Lämmin ilo -blogissa ohjeen ja kampanjan jossa halutaan neuloa OYS:n osaston 55 keskosvauvoille joululahjaksi kenguruhoitomyssyt. Blogissa on ohje ja toimitusosoite ja minä tietenkin tartuin puikkoihin heti sillä nämä keskosasiat nyt vaan ovat niin lähellä sydäntä. Kaivoin kaappien kätköistä vähän riesaksi muodostuneet Drops Delight -kerät (ne eivät ole yhtään mun tyyliset mutta jossain mielenhäiriössä kuitenkin ne ostanut) ja tikutin pienen pieniksi myssyiksi hartialämmittimineen. Yksi siis valmiina ja toinen valmistuu tänään.

Omaa lastani kenguruhoidettiin aikoinaan ihan paljain päin. Keskosten kenguruhoidosta voi lukea lisää esim tämän linkin takaa.


Aina sitä liikuttuu niin kamalasti kun näistä minivauvoista kyse. Tuo vauvanukke on oikeesti tosi pieni mutta vain ihan pikkuisen pienempi kuin jäbä syntyessään, sniif.Lähdetkö sinä mukaan talkoisiin?

13 kommenttia:

 1. Oi sinullako on noin läheistä kokemusta keskosista. Nuo kuvat on niin koskettavia<3 ihana kun olet mukana keräyksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu, valitettavasti. Mutta onneksi kaikki meni hyvin niin voi niitäkin aikoja fiilistellä kuitenkin ihan lämmöllä. Keskosuudesta olen kirjoittanut mm. tässä, tässä ja tässä merkinnässä.

   Poista
 2. Lähtisin heti mukaan, jos osaisin myssyjä tehdä! <3

  VastaaPoista
 3. Muistaisin löytäneeni blogisi niihin aikoihin kun teidän "jäbästä" oli kuvia... Sydäntähän nää liikuttaa , kovastikkin ! Vaikka en omakohtaista kokemusta olekkaan läpi käynyt, viisi "yliaikaista" lasta on meillä.

  VastaaPoista
 4. Otan haasteen vastaan ja menen lankakauppaan. Ihana idea!

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Meinasitko lähettää nuo myssyt matkaan Ouluun, vai laittaisimmeko niitä menemään tänne pääkaupunkiseudulle?! FB:ssä on ryhmä nimeltä Uudenmaan Kässämartat, siellä juuri asiasta puhutaan. Kurkkaapas!
  Mutta neuloa siis meinaan minäkin!
  Iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nämä lähetän Ouluun kun tuolta sen ensin bongasin :) Voin neuloa vaikka erikseen sitten muuallekin jos aikaa ja inspistä riittää. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
  2. Näyttää olevan suljettu ryhmä tuo kässämartat joten sitä suuremmalla syyllä lähetän sinne mistä asian ekana bongasin ;) Ja itse asiassa olen kuoreen jo osoitteen kirjoittanutkin.

   Poista