Sivut

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Vertices Unite

MUN ENSIMMÄINEN STEPHEN WEST -HUIVI!!! Se on valmis, se on valmis! Okei, en edes käytä muuta kuin tuubihuiveja ja olen pitänyt Stepen huiveja liian artsyinä ja värikkäinä jopa mulle. Mutta niin vaan neuloin ja onhan se ihana! Tämän tein yhtä kerää lukuun ottamatta jämälangoista, fingering-paksuisista sukkalangoista ja merinoista (ja yksi inauksen verran paksumpi alpakkajämäkin siihen upposi). Värit olisin toki valinnut paremmin jos olisin kerät ostanut nimenomaan tätä varten mutta en ollut valmis laittaan huiviin satasen lankoja joten nyt on esim tuo ruma punainen jota en muuten olisi huiviin käyttänyt. Ja ironisinta on tietenkin se että jouduin ostaan sitä toisenkin kun loppui kesken. Eli mulla on taas iso jämäkerä sitä, aaargh.


Tahaton kikka saada näyttään huivi paremmalta kuvissa, on tietenkin pukea itselleen mahdollisimman ryppyiset vaatteet ja antaa tuulen sekoittaa tukan röllipeikoksi.


Ohje on tosiaan Stephen Westin Vertices Unite ja neuloin sen 3,5 mm pyöröpuikolla. Tein sen suuremman koon mutta en jaksanut pingottaa koska tästä tuli ihan siisti ja riittävän iso muutenkin.

Langat:
section 1: Pirkanmaan kotityön Kirjopirkka (violetti), Austermann Step ja kun se loppui, jatkoin Hjertegarnin Ciao Truntella (turkoosit)
section 2: Teetee Helmi (vaaleanvihreä), Hjertegarn Exclusive Alpaca (keltainen)
section 3: Drops Fabel
section 4: Onion Nettle Sock Yarn
section 5: Onion Nettle Sock Yarn (petrooli, saatu Lankamaailmasta), Drops Baby Merino (vaaleansininen)
section 6: Drops Fabel

ja icord-reunan tein vaaleansinisellä Drops Baby Merinolla.Nyt kun mulla on Stephen West -huivi, olen katu-uskottava meneen kesällä Jyväskylän neulefestareilla Stepen Color Play -kurssille, jeij!


Ja nyt kun on Dropsin supersale, ostin älyttömän halvat huivilangat (baby merinoa) sitä Exploration Stationia varten, en vaan ehkä ihan just nyt jaksa sitä aloittaa. Melkoinen homma näistä on.

22 kommenttia:

 1. Apua, nyt tuli kriisi kun multa puuttuu katu-uskottavuus festareilta ihan kokonaan. Onneksi on vielä aikaa... Tää on vallan upea!

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi :) minä juuri minä joka en ole koskaan tehnyt mitään enkuksi ostin juuri äsken tuon Exploration station ohjeen... Apua :D mulla on dropsin lacea ja varmaan täytyy käyttää sitä kaksin kertaisena :) ehkä mäkin saan sen tonne festareille valmiiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuksi neulomista on turha jännittää, se menee hyvin jos on joskus neulonut edes jollain kielellä :) Exploration station on kyllä upea!

   Poista
 3. Värit sopii tosi hyvin yhteen: raikas ilme ja näyttää sopivan sun tyyliisi. Joten mahdottoman hyvin käytetty jämäkeriä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä oli tulossa vähän liian synkkä mutta vaalea reunus pelasti paljon :) Mulla ei ollut paljoa edes jämiä mutta hyvin sopivat kuitenkin yhteen, tuo punainen kyllä harmittaa silti, oisi siihen voinut ostaa jonkun kivemman :D

   Poista
  2. Mun mielestä tuo punainen oli justiinsa "Se nenä päähän" -väri :D

   Poista
  3. Oishan tuo kieltämättä tylsä jos kaikki värit olisi vain turkoosia ja violettiä :)

   Poista
 4. Hieno! Kyllä sun kelpaa nyt neulefestaroida tuon huivin kanssa :) Odotan itsekin festareita innolla.

  VastaaPoista
 5. Wau,sulla riittää kärsivällisyyttä.☺
  Nyt rupesin mäkin miettiin,kuinka olla katu-uskottava neulefestareilla.😄 Menossa siis itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tässä kyllä tikuttamista ja välillä ihan tosissaan ärsytti mutta nopeasti se sitten kuitenkin tuli valmiiksi.

   Poista
 6. Onpa tyylikäs huivi! :D
  Onko tuo muuten luonnollinen hiustenvärisi? Aika samanlainen kuin minulla :) Olet muuten tosi nätti :3c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valitettavasti, päänahkani ei kestä enää värjäämistä :(

   Poista
 7. Jag verkligen beundrar din förmåga att hitta olika projekt och därefter genomföra dem.Duktig flicka med vacker sjal. Grattis! Tuulikki

  VastaaPoista
 8. Toi punainenhan tuo just sitä katu-uskottavaa värikkyyttä huiviin ;) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista