Sivut

torstai 26. toukokuuta 2016

Lankamaailman Turvalonkeroilta oli menestys!

Tänään (tai siis eilen) oli tosiaan Eilen tein -blogin Hannen ja mun ideoima (kaikki krediitit kyllä Hannelle!) turvalonkerovirkkausilta Helsingin Lankamaailmassa ja siellä oli niin paljon jengiä että tuolit loppuivat kesken! Eli reippasti yli 40 virkkaajaa. Saatiin langat talon puolesta ja muutamia lonkeroita oli tehty jo etukäteenkin, lopputulos 2,5 tunnin jälkeen oli korillinen lonkeroita! Koska Lankamaailma on ihana, he lupasivat ottaa kotiläksyksi jääneet turvalonkerot vastaan 15.6. asti ja he pesevät ne ja toimittavat Lastenklinikalle. Jos joku nyt vielä innostuu niin tosiaan 60-asteista pesua kestävää lankaa pitää käyttää, puuvillaa tai bambupuuvillaa.


Koska myös Lankamaailma itse markkinoi tapahtumaa niin en tietenkään voinut tietää että kenen kutsusta kukakin oli tullut paikalle joten en lähtenyt kierteleen ja jutteleen sillä oletuksella että kaikki tietää kuka olen joten pahoittelut jos koitte että tylysti vain itsekseni siellä nyhersin lonkeroitani.


Ja oli melkoinen kunnia että Turvalonkeroita keskosille -facebooksivun perustaja ja tämän lonkerovillityksen äiti, Annika Pakkanen, tuli myös virkkaan meidän kanssa.


Tapahtuma oli tosiaan suosittu ja onkin minusta hyvä esimerkki siitä miten bloggaajana voi oikeasti itsekin ehdottaa, suunnitella ja toteuttaa tapahtumia yritysten kanssa. Rohkeasti vain!Iso kasa turvalonkeroita mutta kyllä niitä vauvojakin syntyy koko ajan lisää.

KIITOS kaikille jotka tulitte paikalle ja erityiskiitos Lankamaailmalle (ja tottakai Hannelle).

21 kommenttia:

 1. Aa voi vitsi, kuulostaa kivalta tapahtumalta! :) Mukava että porukka uskaltautui paikalle niin sankoin joukoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihanaa että tuli noin paljon! Kauheeta jos ei olisi tullut ketään! :D

   Poista
 2. Oi, minäkin virkkasin juuri samasta langasta! :) Laitettiin Kuopioon menemään, siellä luovutettiin juuri päälle 800 lonkeroa Kysin keskosille viikko sitten! Hyvä me virkkaajat! Tärkeällä asialla kaikki!

  VastaaPoista
 3. Ääh, mäki oisin halunnu tulla virkkaan lonkeroita! Tää vajaa 300 kilsaa välimatkaa vaan vähä vaikeuttaa. Noh täytyy vaan virkkailla kotona tietokoneen ääressä :)

  VastaaPoista
 4. No hei kiitti vaan itelles, aattelin että jos Terhi innostuu ni sit vois kysyä Lankamaailmastakin :D Yksin ei uskaltanu, aattelin että oisin sit vaan ollu siellä itekseni virkkaamassa :D Mutta joo, lisää tämmösiä!m:)

  VastaaPoista
 5. Mahtava kasa lonkeroita :) . Hyvä te!

  VastaaPoista
 6. Hienon tapahtuman järjestitte hyvän asian puolesta. Ja minkä kasan saittekaan lonkeroita aikaiseksi, hyvä te! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja niinpä, tosi hieno kasa ja ties miten paljon se siitä vielä suurenee ennen deadlinea.

   Poista
 7. Oli hauskaa, loisteputki että järkkäsitte illan! ja pääasia että pikkuiset saa niin monta uutta lonkeroa. Mulle jäi vähän kotiläksyä mutta lupaan palauttaa sen ajoissa :) äidilleni ostin kaksi kerää lankaa, ehkä niistäkin muutama syntyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen loisteputki tohon on tullut :D loistojuttu piti lukea :)

   Poista
  2. Loisteputki :D Mut joo, lonkeroita oli kyllä tosi kiva virkata, ehkä mäkin teen vielä muutaman lisää :) Kiva kun tulit paikalle! :) :) :)

   Poista
 8. Tahtoisin kans virkata nuita, mutta olen aika surkea seuraamaan ohjeita :D Ehkä äitini voi opettaa, häneltä nuo käsityöt sujuvat. Molemmat isoäitini ovat kans olleet mestareita käsitöissä, se taitaa kulkea ikäänkuin äidiltä tyttärelle.

  VastaaPoista
 9. Tein yhden tuolla lonkeroillassa ja siitä samasta kerästä tuli/tulee vielä viisi lisää! Oon nyt tehnyt niitä liukuhihnalta ja lopuksi sitten ne neulahommat kaikkiin lonkeroisiin. Kiitos tapqhtumasta: en ehkä olisi tarttunut koukkuun (hehe) ilman sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, niitähän tulee paljon yhdestä kerästä! Kiitos sinulle kun tulit mukaan :)

   Poista