Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Tänä vuonna saatiin askarreltua äidilleni hieno kortti kun esikoinen oppi juuri piirtään pääjalkaisia! Liitettiin lapsen piirtämän mummun käteen prässätty valkovuokko sillä mummulahuudeilla ei niitä kasva. Ostettiin siskojen kanssa Lushilta äitienpäiväpaketti ja saatoin samalla ostaa itselleni Yummy mummy -suihkugeeliä ;)

Voi että, olen niin tyytyväinen tuohon korttiin!Perinteitämme kunnioittaen syötiin koko perhe aamupalaa sängyssä ja sain itse hankkimani (no mutta lapsi sai paketoimisen ilon) ja miehellä maksattamani muumikulhon joka on nyt jo viides äitienpäivämuumikulhoni. Yhteiskuvaa kulhoista ei tällä kertaa tiskivuoren takia saada.


Viime vuonna eivät päiväkodissa askarrelleet ollenkaan äitienpäiväkorttia joten liikutuin aivan hurjasti siitä että nyt kerhossa olivat sellaisen tehneet. Siinä on puoli pulloa liimaa ja paljon nappeja, aivan ihana! Eipä sillä että se kortti ja lahjat tässä hommassa ne tärkeimmät olisi mutta en ole tottunut sellaiseen syvälliseen ja hartaaseen äitienpäivän viettoon. Muistan kun ala-asteella mentiin kuorossa laulaan jotain itkuvirsiä seurakunnan äitienpäiväjuhlaan jossa sitten mummoikäiset ihmiset vetistelivät, ilon kautta minä ainakin haluan äitiyttäni juhlistaa enkä silmät päästä itkien. Sotketaan lakanat maissinaksuilla ja omenasiivuilla, avataan lahjat ja annetaan kortit ja laitetaan lakana pyykkiin eikä lauleta sitä äideistä parhainta. Tiedän olevani onnekas kun olen nämä lapset saanut.


Me taidetaan jatkaa tästä normaalin päiväjärjestyksen mukaisesti (haha, meillä ei kyllä ole mitään normaalia päiväjärjestystä) joten hyvää äitienpäivää kaikille asiaa tavalla tai toisella koskettaville! Erityisesti omalle äidilleni.

4 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinulle! :D <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, kivoja äitienpäiväasioita! Minullakin oli iloinen äitienpäivä mutta eri tavalla. En piittaa perinteistä enkä varsinkaan halua ruokaa sänkyyni... Kukin tavallaan. :) Hyvää äitienpäivää, näin viime metreillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se sängyssä syöminen on just parasta! :D ja lapsikin odottaa sitä aina innolla!

   Poista