Sivut

perjantai 20. toukokuuta 2016

Kammi-kylä

Tosiaan, kun suunniteltiin @lastenkanssaretkelle -Sirkun kanssa retkeä, oli tarkoitus ensin käydä vain yhdellä reitillä ja lintutornilla mutta sateen uhka sai ONNEKSI suunnitelmat muuttumaan ja mentiin sisätilamahdollisuudella varustettuun kohteeseen, jonne olen oikeastaan himoinnut päästä siitä asti kun Elsa paikasta kirjoitti muutama vuosi sitten. Tämä on oikeasti niin mieletön, kreisi, erityinen ja upea paikka että melkein tuntuu väärältä hehkuttaa julkisesti.

Kammi-kylä.


Paikasta tuli mieleen Villa Mehu, jossa käytiin vuosi sitten mutta siinä missä Villa Mehu oli totisesti parhaat päivänsä nähnyt ja oli tehty romuista, on Kammi-kylä täydessä loistossaan ja oikeasti aivan törkeen hieno ja jotenkin kuin osa luontoa. Saunat ja juhlasali ja jokainen pienikin yksityiskohta, vau!


Kauhajoen Nummijärvellä on siis keskelle suota rakennettu todella luovasti paikka jonne voi vapaasti mennä vaikkapa paistaan makkaraa (kuten me), nuotiopaikka on pienessä saaressa. Saunomaan jos haluaa niin siitä pitää maksaa vuokraa. Sadekelille retkikohde oli oiva valinta siksi että rakenuksiin sai mennä myös sisälle (Julumetun salissa oli myös vieraskirja) ja ulkohuussikin löytyi. En tiedä onko se vain mun vantaalaistuminen mutta olin ihan tosissani huolissani että ei kai kukaan vaan sotke noita paikkoja kun niin vapaasti saa kulkea, apua!Olen edelleen aivan ällistynyt ja sanaton tästä paikasta!

Ja kun retkeilyn makuun päästiin, käytiin samalla reissulla vielä siellä kanjonilla josta jo kirjoitinkin aiemmin.

Ja vielä suuri kiitos Sirkulle! Miten hauskaa että on löytynyt instagramista samanhenkinen äiti-ihminen jolla samanikäisiä lapsia ja mikä parasta, hän tietää kaikki parhaat retkimestat meidän mummulahuudeilta! Totisesti toivon että mennään toistekin retkelle, kohteita ainakin riittää.

13 kommenttia:

 1. Vaude, miten voi olla tuollainen paikka vapaassa käytössä? :D

  VastaaPoista
 2. Ihanalta paikalta näyttää. Kiitos vinkistä . Miniloma tuonne suunnalle tulossa niin ihana nähdä mitä tuolla suunnalla on .

  VastaaPoista
 3. Oho, minkälainen paikka! Olispa lähempänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Enkä muuten tajunnut tuossa tekstissä erikseen mainita edes että on ihan yksityisen ihmisen tekosia, ei mikään kaupungin virkistysalue! Hurja!

   Poista
 4. Wow kuinka hieno paikka ja ihania kuvia! Varsinkin sisarukset keinussa oli ihastuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarukset ovat nykyään ihan Pilli ja Pulla, paita ja peppu :)

   Poista
 5. Notta ristus sentähä kuin on komiaa! Tuonne mäkin haluan päästä :) Ehkä kesällä voisi sen saunakin vuokrata..?:D Toi olisi muuten aika hauska paikka järjestää vaikka pienet, rauhalliset häät ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan sikahieno, käykää ihmeessä joskus katsomassa! Ja joo, en sauno mutta tuolla voisin jopa tehdä poikkeuksen! Siellä on kait vietettykin häitä ja polttareita ja synttäreitä. Joku illanvietto ois kyllä ihana! Vaikka heti kun pitkospuilta astuu sivuun, ei mun lyhyt saappaanvarsi riittänyt :D

   Poista
 6. Näitä teidän reissupostauksia lukiessa tulee itsellekin suuri halua lähteä oman taaperon kanssa seikkailulle! Ihan mahtavia paikkoja olette kiertäneet lasten kanssa. Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Ei muuta kuin seikkailulle, ei ne tarvi olla mitään pitkiä ja isoja retkiä, luulen että vähän joka paikkakunnalta löytyy jotain kivoja paikkoja minne mennä lasten kanssa :)

   Poista
 7. On kiva lukea näitä "retkellä lapsen kanssa" postauksia, olen iloinen puolestasi kun osaat keksiä kaikenlaista kivaa puuhaa, retkiä, juhlia ja muita lapsillesi. Olet varmasti hyvä äiti :) <3

  VastaaPoista