Sivut

maanantai 2. toukokuuta 2016

Baana

Mulla on tapana kävellä Helsingissä noin alle kahden kilometrin matkat sillä koen sen raitiovaunuilla säätämisen (ja metron hissit) jotenkin hankalaksi rattaiden kanssa, ja mulla kuitenkin on hei kaksi tervettä jalkaa (kuten myös lapsilla). Yksi ihan paras kävelyreitti on kyllä Baana! Jos siis sattuu oleen jotain asiaa Ruoholahteen. Mullahan kesti muutama vuosi tajuta että siellä on kävelytiekin, luulin että se on vain pyöräilijöille! Erityisen tästä tekee junadiggaajille se että väylä on tehty vanhaan ratakuiluun (tarkistin, vuonna 2012). Muistan kun tuossa menivät vielä raiteet. Hurjasti on kyllä Helsinkikin muuttunut tämän reilun kymmenen vuoden aikana mitä olen pk-seudulla asunut.

Käveltiin täällä ensimmäisen kerran aika pian sen jälkeen kun oltiin luuhattu ei-niin-luvallisessa vanhassa rautatietunnelissa Pasilassa. Siltä ensimmäiseltä Baanakävelyltä otin kuviakin blogimerkintää varten mutta alkuraskauden pahoinvointi, hyi olkoon, en pysty edes katsoon niitä kuvia kun kaikki se etominen tulee niin elävästi mieleen. Nyt siis uusi yritys, olkaapa hyvä!1,3 kilometriä.

2 kommenttia:

  1. Minäkin oletin, että jos sinne erehtyy kävelemään, vihaiset pyöräilijät ajavat yli. Nyt kävelen säännöllisesti ja tyytyväisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huonosti markkinoitu kävelijöille, ei taideta olla ainoita jotka niin on luullut!

      Poista