Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tyynynpäällisistä kassi

Jäbän ollessa vauva, ompelin tyynynpäällisiä puuvillakankaiden hulpioreunoista. Idea niihin tuli "Surrur - tee oma Marimekkosi" -kirjasta. Ne ovat olleet aivan lempparit mutta kun koen että sohvatyynyt ovat lähinnä tiellä ja neuloin Muita Ihania -tyynyn niin näiden oli aika lähteä. Ompelin niistä kangaskassin, tuli tosi hieno! Rakastan näitä hulpiotöitä! Kaivoin taas hulpiovaraston esiin (kyllä, leikkaan ne talteen) ja otin työn alle niiden yhdistämisen, saas nähdä mitä niistä sitten tulee.

Tässä kuitenkin kuvia kassista, käytiin äitienpäiväpiknikillä syömässä karjalanpiirakoita ja keksejä kakun leipomisen sijaan.Juomapullot saatu Plastexilta bloginäkyvyyttä vastaan

Kyllä muuten ärsyttää kun olen ladannut blogikuvat vuosikausia Flickrin kautta sillä aikoinaan ei bloggerin kautta saanut riittävän isokokoisia makuuni ja mulla oli Flickr käytössä jo ennen tätä blogia kässäkuvien jakamiseen (nykyään tosiaan vain blogikuvien säilytyspaikka). Maksan vuosimaksua Flickr Pro -tilistä ja nyt se on alkanut kaatuileen eikä toimi lainkaan kuin unelma. Jos lakkaan maksamasta sitä, kaikki kuvat häipyvät blogista kuin pieru saharaan. Ja jotta siirtäisin kaikki vanhat kuvat jonnekin muualle, pitäisi mun suurinpiirtein palkata kesätyöntekijä sitä varten. Toivottavasti nyt saavat sen paskaläven kuntoon, näistä latasin osan suoraan Bloggeriin.


12 kommenttia:

 1. Ihana vuokkotyttö.
  Ja mitä kaikkea voikaan säilyttää ja käyttää!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi kiva kassi!
  Yleensä en ole mikään tilkkutöiden ystävä, mutta näin ekologisuuden kannattajana tämähän on ihan huikean hyvä idea. "Tilkkuisuudesta" huolimatta tuo ei ole ollenkaan rauhaton tai sekava. Täytyy laittaa idea muistiin vastaisuuden varalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja noihinhan ei tarvitse jättää noinkaan paljon sitä itse kangasta näkyviin mitä minä olen jättänyt vaan tehdä sellaisen missä on lähinnä tekstiä :) Hulpiotyöt on tosi kivoja, niissä on sitä samaa taikaa kuin räsymatoissa ja jämälankasukissa, on kiva muistella mitä mistäkin on alunperin tehnyt! :)

   Poista
 3. Toi on kyllä tosi kiva! Ei varmasti tuu samalaista vastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kassi! Tulit muuten mieleen kun näin tämän http://www.kappahl.com/fi-FI/kappahl/kids/alla-barnplagg/398636/ :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kassi ja idea! Itselläkin ollut joskus mielessä noista reunoista jotain värkätä. En ole niitä vain vielä tähän mennessä hoksannut napsia talteen. Täytyypä jatkossa ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista
 6. Mistä on tuo vihreä hörpylämyssy peräisin? Meiänkin vauvalle kesäksi semmoinen! Vai teitkö ite?

  VastaaPoista