Sivut

torstai 27. huhtikuuta 2017

vauvaiset rentoiluhousut

Tajusin tässä yksi päivä, että tytär alkaa olla jo sen verran "vanha", että en voi kohta enää ommella hänelle mitään ympyräpyllyhousuja ilman, että olisivat tosi nolot. Oli siis ommeltava ne nyt! Vähän ehkä vastaava kriisi kuin niiden vauvamyssyjenkin kanssa, että piti neuloa kasapäin vielä kun voi. Jooh. Kriisinsä kullakin.

Tässä kuitenkin vielä vauvamaiset löysäpäntsit, joustofroteesta. On Verson Puodin nostalgianallea ja Metsolan jotain sydänfroteeta.


Etupuolella on tuollaiset puoliympyrätaskut, jotka eivät kuvasta kovin hyvin erotu, livenä erottuvat vähän liikaakin, kun taskupussit tursottavat herkästi ulos. Voi ei, tajusin juuri tässä samalla, kun tätä kirjoitin, että taskupussit olisi varmaan pitäneet tikata kiinni etukappaleeseen. Korjaushommia illaksi.


Kaavan pätkäsin jumpsuitkaavasta, jollaisen olen tyttärelle ommelut huomattavasti pienemmässä koossa vuosi sitten. Ottobre 1/2016: Reggae.Kasvunvaraa tulikin sitten aika reilusti.

8 kommenttia:

 1. mihin vauva tarvii taskuja housuissa? laittaako se sinne älypuhelimen tai tutin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva ei ehkä vielä osaa tuttia laittaa, mutta taapero toki voi sen tehdä. Ja paljon muitakin pieniä aarteita. Älypuhelin ei näihin taskuihin mahdu, mutta eiköhän ne ihan vaan koristeita ole taskut ja kyynärpaikat ja sen sellaiset pienten lasten vaatteissa. Tämän kyllä varmasti tiesitkin.

   Poista
  2. Meidän taaperosta on aina ihan mahtavaa, kun se huomaa, että nyt on päällä taskulliset vaatteet. Taskuihin on heti tungettava about kaikki lähietäisyydellä oleva. :D

   Meidän vauva taas ei taskuista piittaa, mutta ei se välitä muutenkaan äidin huolella valitsemists kuoseista sun muista. Kunhan on lämpimästi päällä. :D

   Kivan rento malli ja kivat kuosit! Luulin eka, että paikkahousut, mutta se olikin tyylijuttu. Hyvä yhdistelmä!

   Poista
  3. Meidän kumpikaan lapsi ei ole erityisemmin tykännyt taskuihin jemmata tavaroita, mutta ei se mitään, kivan näköisiähän ne taskut ovat, eikä niistä nyt mikään älytön vaiva ollut ommella, niin miksipä ei.

   Näistä tuli kyllä tosi kivat ja rennot :)

   Poista
 2. Vitsi kun ei tullut itsellä mieleen tuo Raggae-kaavan muokkaus pöksyiksi! Juuri pari päivää sitten hirmu kiireellä ompelin tilkuitsa ystävämme vauvalle joustofroteehousuja, enkä siihen hätään löytänyt mitään ympyräpyllykaavaa. Päädyin modaamaan samaisesta lehdestä Diagonalit resorivyötäröllä. Toihan ois ollu kivempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi tuo malli hyvin mieleen, kun joskus ajattelin muokata siitä kaavasta hihallisen jumpsuitin. Tuli oikeastaan heti ekana mieleen muokata siitä kaavasta housut, kun aloin miettiä rentojen froteehousujen ompelua :)

   Poista