Sivut

perjantai 7. huhtikuuta 2017

Vielä ehdin

Keltaisen kaksitupsuisen myssyn kanssa haaveilin, että tekisin vielä täysin yksivärisen ihan uudesta langasta ja uskoin ehtiväni ennen trikoopipokautta ja jes, ehdin! Väri on mielestäni enemmänkin koralli, vaikka tässä näyttää joltain aivan muulta. Korallia lankaa siis etsin ja Lankamaailmasta löytyi, ja itse asiassa lempparipuuvillalankamerkiltä.

Lanka: Rico Design essentials cotton dk
Puikot: 3,5 mm
Ohje: se perus neulottu kypärämyssy, mutta tähän lankaan, näihin puikkoihin ja tyttäreni pään kokoon soveltaen. Lisäksi tässäkin on tuo madallettu otsalisäys.
Menekki: 77 g

Harmillisen karhea tästä tuli verrattuna siihen Novitan Miamista neulottuun versioon. Vähän tuli ikävästi semmoinen olo, että on tiskirättiä pukemassa lapsen päähän. Ei siis pesussakaan pehmennyt. Aivan älyttömän söpö tämä kyllä on, mutta niin on se keltainenkin ja voi olla, että pehmeytensä vuoksi eksyy useammin päähän, kuin tämä korallin värinen.Kuvan tunika on myös uusi, ompelin sen Paapiin kaavakirjan Vilja-kaavalla. Kankaan olen saanut blogin kautta NOSHilta.

Enemmänkin pitäisi nyt tunikoita (ja paitoja) ommella, kun ajatuksena on pikkuhiljaa siirtyä pois bodyjen käytöstä. Ei ole meillä enää vauvaa.

10 kommenttia:

 1. Ihana pipo! Ja se ainakin näyttää pehmoiselta tupsuja myöten, harmi jos ei sitten oikeasti olekaan. Jos haluat, niin tee bodyista paitoja jos koko on tytölle muuten sopiva. Naps vaan se haaraläppä pois ja tadaa: siinä on paita. Toki helman voi ommella myös jos haluaa :D Harmittaa etten itse älynnyt tätä aiemmin kun oma napero oli siinä iässä. Kiitos vaan Mehukekkereiden suuntaan :)

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me nuo loput bodyt käytetään bodyina, mutta totta tosiaan, äkkiäkös niitä paitojakin tekisi :D

   Poista
 2. Se on pistettävä uusi vauva tilaukseen ;) :) voih, sillä niin nopeasti vauvat kasvavat. Teillä on pieni neiti, kauniissa uudessa myssyssä. Hyvä tuo Anun vinkki, otetaan siitä koppi täälläkin päässä. Kiitos kivoista ideoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ollut huippua, jos teille olisi syntynyt juhlavuoden vauva, joka olisi saanut juhlavuoden sukat. Ihan ei enää taida ehtiä siihen kuitenkaan.

   Poista
  2. Mulla/meillä on tosiaan kiintiö täynnä :D :D Neulon mieluummin molemmille lapsille kokovartalojuhlavuosipuvut kuin ottaisin tähän härdelliin vielä yhden vauvan xD

   Poista
  3. Ymmärrän :D mutta saahan sitä aina toivoa. Vauvapostauksia on aina niin kiva lukea.

   Poista
  4. Niinhän niitä onkin. Ja onhan vauvat ihania, ei sillä :D Mutta ei nyt kuitenkaan ;)

   Poista