Sivut

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Hei, taas sukat!

Kyllä sukatuttaa nyt! Oli ajatuksena neuloa box of socks -laatikkooni vain fingering-paksuisesta langasta tehtyjä sukkia, mutta kyllä sinne nyt yhdet vähän paksummatkin päätyivät. Nimittäin itse värjäämäni Gjestal Maijat. Harmikseni värjäsin vain 100 grammaa sillä kovin pitkävartisia sukkia niistä ei saanut ja mielestäni nämä ovat vähän nolon lyhyet olematta kuitenkaan varsinaisesti lyhytvartiset. No, elämä on.
Poseerauksen kanssa oli vähän ongelmia, sillä tuo pölli tosiaa pyöri ja siinä tasapainoillessa saattoi jalan asennot näyttää hyvinkin oudoilta, kuten vaikka tässä. Ja tietenkään harmaiden sukkien kuvaaminen harmaalla pellolla ei ehkä ollut se maailman parhain idea, mutta antaa mennä.


Muuten ovat ihan perussukat, mutta 2o 2n -resorivarressa vaihdoin alun jälkeen oikean ja nurjan paikat, jolloin tulee illuusio vielä erillisestä resorista. Se ei kauheen hyvin toiminut näin sekavärisessä langassa ja näin lyhyessä varressa, mutta oli pakko neuloa se heti johonkin, jotta muistan kikan jatkossakin. Idea tähän tuli Peltopeikon pingotukset -neulepodcastista, jossa vastaava oli tehty 1o kiertäen 1n -joustimeen ja näytti siis paljon paremmalta, kuin tämä minun. Mutta nyt tosiaan paremmin muistan tämän, kun se on kerran tehty, joten voin soveltaa sitä myöhemmin yksiväriseen ja pitkävartiseen sukkaan.


Langasta sen verran että jooh, itse värjätty on aina itse värjätty, eli tietenkin ihan sairaan kiva. Mutta jos tämä olisi ollut tehdasvalmisteisena hyllyssä, tuskin olisin ostanut.


Mutta pakko kuitenkin omaa värjäystäni kehaista, sillä jälki oli tosi tasaista, ei tullut lainkaan mitään kummallisia läikittymiä tai tyhjiä kohtia tai eriparisen näköisiä sukkia. Aloittelijan tuuria!

Ja voi vitsi miten pehmeältä ja ihanalta langalta tämä tuntui, kun värjäyksen jälkeen sen olin pessyt villanpesuaineella ja nyt sai neuloa pehmoista ja tuoksuvaa lankaa, ah.

3 kommenttia:

  1. Kivat täpläiset sukat, tykkään.

    VastaaPoista
  2. Hei näistä tuli tosi kivat!! Jotenkin yllättävän paljon näkyy tota pohjaväriäkin! Täs on jotenkin just hyvässä suhteessa kaikkea :)

    VastaaPoista
  3. Onpas tosi raikkaan väriset! :)

    VastaaPoista