Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

#muitaihaniatalvisukat

Ei varmaan keneltäkään ole jäänyt huomaamatta että parhaillaan neulotaan Muita Ihania -blogin mysteeri knit-along -ohjeella muitaihaniatalvisukkia! Tänään siis päivä 9 ja aika pitkällä ollaan jo. Itsekin olen näistä niin lapsellisen innoissani että melkein haluaisin lähteä kisastudiomeiningillä baariin oottaan puolen yön aikoihin tulevaa uutta ohjeosuutta neulepuikot tämmissä! 

Instagramissa hashtagilla #muitaihaniatalvisukat on joukko mitä upeampia väriyhdistelmiä tästä sukasta. 

Olen aika paljon kikkaillut heti alusta asti eli ottanut eri silmukkamäärää ja puikkokokoa ja tehnyt omaan jalkaan sopivampaa kantapäätä jne ja jotain pitää keksiä ennen kavennuksiakin sillä ohje on kokoa 38 ja mun jalka tota öö, aikalailla isompi.

Olen joinain vuosina neulonut Muita ihania -pipoja, mutta niissä on aina annettu koko ohje kerrallaan joten tällaista kollektiivista joukkoneulomista ei ole päässyt tapahtuun. Eikä silloin vielä instagramkaan ollut vielä niin yleinen, jos sitä edes oli.

Jee, tää on kivaa. Kohta on sukat valmiina ja ootan jo pääseväni höyryttään ja silittään noita, käsiala kun on aivan järkyttävän löysää näissä kun niin on pelottanut että tulee liian kireää. Olen lähes poikkeuksetta sörssinyt kirjoneulesukat neulomalla samanlaista peltiä mitä tasonakin teen. Nyt ei sitä ongelmaa ole mutta jälkikin sitten sen mukaista.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niinpä! Harmittaa vaan kun en osaa pyörönä tehdä yhtä tasaista kirjoneuletta kuin tasona.

   Poista
 2. Ihanat on! Mä olen myös kutonut niin löysää kn ikinä, silti ensimmäinen pilvikuvio kirraa...Mutta ehkä se venyy ajan kanssa vähän ;-). Mulla on 39 jalka ja vähän lyhentelinkin jotain kuviota (langan loppuisen pelossa), noista onmsilti tulissa ihan reilun kokoiset. Huomenna, huomenna :-) vai voiskohan sen kärkikavennuksenkin jontehdä tänään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jäin nyt vähän jälkeen kun kokeilin yhtä extrakuviota mistä tulikin liikaa ja sit piti purkaa ja aaargh, nyt en jaksa, meen nukkuun. Mutta jospa ne tästä :D

   Poista
 3. Neuloin joulukalenterisukkaa varpaista varteen siksi, että saisin koko jalkaterän ohjeen mukaista kuviota. Nooh, mun koko on 40 ja ne tais olla just 38 tai jotain. Nyt sukat loppuu typerästi puoleen pohkeeseen. Eipä olis langatkaan pidemmälle riittänyt. Ärsyttää enkä tiiä tuleeko käytettyä. Oma moka, mutta sitten taas ois pitänyt säätää teräosasta. Toivottavasti joku tekee joskus isommalle koolle sukan ja pieni kinttuset saa miettiä mistä päästä karsii vai tekeekö pidemmän varren vai mitä häh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä päivää saadaan varmaan odottaa mutta oishan se hienoo! :D Itelläkin kauhee kynnys tehdä ohjetta mistään kun se olis sit just niin iso ettei sovi kuin harvoille isojalkaisille, isokätisille tai isopäisille. No jonku huivin voi ehkä tehä, haha :D Onneksi osaa ite kikkailla ja säätää sopivaksi, vaikka onhan siitä vaivaa.

   Poista
 4. Ihanat sukat!!! Ja onko tui nallekin sun tekele? Paras kohta sukissa on nui talot

  VastaaPoista