Sivut

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Lux Helsinki

Jostain käsittämättömästä syystä en ole aiempina vuosina saanut ahteriani hilattua Lux valofestivaaleille ja nyt kun sain, en voi kuin harmitella että en ole tehnyt sitä aiemminkin. Lähdettiin koko perheen voimin kaksien rattaiden taktiikalla ykkösajatuksena tsekata se hehkulamppupilvi sillä jäbä saisi kerrankin luvan kanssa renklata valoja niin paljon kuin sielu sietää. Lähdettiin siis kiertään lenkkiä vastavirran suuntaan aloittaen Annantalolta Ateneumin sijaan. Ja hyvä niin sillä jäbä väsähti aika nopeasti eikä jaksanut enää jalkaantua Ruttopuistossa missä olisi ollut kaikkea siistiä. Toisaalta, päästiin nopeammin kulkeen kun lapset nukkuivat, etukäteen en nimittäin uskonut että pystyttäisiin kiertään koko reittiä tällä kokoonpanolla ehtien vielä takaisin kotiin vauvan seuraavaksi ruoka-ajaksi. Mutta me tehtiin se! Oli aivan huikeeta!
Ihanaa kun talvellakin on kivoja tapahtumia. Ei tosiaan tarvitse muuta kuin viitsiä lähteä ja osallistua!  

6 kommenttia:

 1. Nyt pitää tulla ihan kirjottamaan kiitokset loistavasta blogista, vaikka en kyllä oo mikään kommentoija, saatikka blogien aktiivilukija :D Eksyin tänne, kun kattelin kivoja ohjeita semmosiin virkattuihin pitsisiin joulupalloihin (tein kuitenkin omasta päästä), ja aika pian päädyinkin lukemaan koko blogin alusta tähän päivään. Ja kuule, aikaa siihen meni, kun on nuo lapset (3v ja 6kk) tuossa koivissa pyörimässä, mutta tää on ollu aivan mahtitapa nollata aivoja iltaisin, kun on ollu hetki "omaa aikaa". Ja kaikkia superinspisjuttuja tuli haaviin kans, joista ensimmäisenä laukkasin toteuttamaan raitasukista resorit ja pääntien omaan trikoopaitaan. Siihenkin on siis universumilla ollu selityksensä, miks mä oon säästäny kaikkia totaalihajonneita lemppariylipolvensukkia vuos tolkulla, mahtavaa :D Ajattelin ensin, että kerronpas sun blogista mun muutamalle äitiyslomalla olevalle tuunaajakaverille, mutta totesin, että ehkä en, kun muuten voi käydä niinku mulle, ettei saa mitään aikaseks yli kuukauteen, heehee!
  Ihanaa alkanutta vuotta 2016 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko blogi, huh huh, siinä on tosiaan ollut hetkeksi lukemista :D :D :D Ja eikä, olin jo itse unohtanut nuo raitasukista tehdyt resorit!!! Ei hitto, pitänee tehdä taas johonkin resorit niistä, rikkinäisiä sukkia täällä riittää kyllä!

   Kiitos huikeasta kommentista ja ihanaa alkanutta vuotta sinullekin! :)

   Poista
 2. Kiitos VALOkuvista, varsinkin tuo "sadepilven" alla ylöspäin otettu kuva on hauska! Ja lapsellakin oli hauskaa, se on hyvä se.

  VastaaPoista
 3. Ei kannata liikaa harmitella, musta Lux oli tänä vuonna huomattavasti parempi kuin viime vuonna eli ette missanneet niin paljon. :) Siinä Annankadun kävelykatupätkällä tuntui ihan kuin olisi ollut ulkomailla, silleen hyvällä tavalla.

  VastaaPoista