Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

1 / 2016

Tammikuussa käytiin Lauhanvuorella, luontokeskus Haltiassa, Lux-festareilla ja Viinikanmetsässä (hah!). Luisteltiin, laskettiin mäkeä ja tehtiin lumiukkoja. Ompelukone hajosi ja ostin uuden. Hankittiin myös arkea helpottamaan tuplarattaat kullanmuruille joista on viimein tullut kavereita. Jäbä alkoi käydä kaupungin järjestämässä kerhossa.


Ommeltua:

Neulottua:

Virkattua:

2 kommenttia:

 1. Sinun blogisi on ihana esimerkki siitä, että kotiäitiaikanakin ehtii ja pystyy tekemään lastenkin kanssa vaikka mitä :). Itselläni ei ole lapsia, joten olen jäävi sanomaan, mutta usein tuntuu että monet kotiäidit ovat lastensa kanssa pitkälti kotona tai läheisessä leikkipuistossa korkeintaan. Ei siinä mitään jos se tuntuu hyvältä, mutta pelkään että itse sekoaisin jos ei pääsisi sen kauemmas moneen vuoteen.
  T.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kans hajoaisi pää jos istuisin vaan lähileikkipuistossa ja omassa pihassa. Onneksi esikoinen siis on menevää sorttia ja inspannut tähän menemiseen. Nyt tosin paljon vähemmän on tullut käytyä missään kun lapsia onkin kaksi. Jospa nuo tuplarattaat helpottaisi sitä ongelmaa :)

   Poista