Sivut

maanantai 9. marraskuuta 2015

Terhi neuloi yksiväriset sukat

Kyllä, semmonen on todellakin mahdollista. Olin suorastaan hämmentynyt että ihan oikeastiko tässä on nyt vain yhteensä neljä pääteltävää langanpäätä, huh huh! Neuloin nämä pojan rokkimuskariopettajalle joululahjaksi. Kätevästi oli vaihtunut opettaja niin pääsin taas sukkahommiin. Muuten olen luottanut näissä sekä päiväkotitätien lahjoissa paikallisten kahviloiden lahjakortteihin.

Ohjeena Jenna Turtiaisen "Saagat", ohje on ladattavissa Facebookin Voihan villasukka! -ryhmän tiedostoista. Malli taitaa olla kyseisessä ryhmässä aika suosittu mutta en juuri löytänyt Ravelrystä tai blogeista. Niin on eri maailmoja kaikki.

Lankana Seiskis ja puikot 3,5 mm.
Nää on kyllä tosi hienot, voisin tehdä itsellenikin.

17 kommenttia:

 1. hei, nää on ihan just tässä värissä täydellisen näköiset omalle äidilleni! ja juuri sopivasti kun ei vielä ole ihan hirveä kiire jouluksi!

  VastaaPoista
 2. Olen muuten samoin joskus yrittänyt etsiä jotain Voihan villasukka!-ryhmän ohjetta myös muualta, kuten blogeista tai Ravelrysta, enkä löytänyt. Joskus ohje vieläpä löytyy ryhmässä pelkästään jonkun kuvan kommenteista, eikä edes sieltä tiedostoista - vaikka onneksi joissain tapauksissa suosittu ohje päätyy myöhemmin tiedostoihinkin.

  VastaaPoista
 3. Kivat ovat :) Tuo väri on minun lemppareita seiska veikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva väri. Tosin en välttämättä omiin sukkiini sitä valitsisi.

   Poista
 4. Valitettavasti ohje on tällä hetkellä saatavilla vain Voihan villasukka! - ryhmästä. Koitan saada sen laitettua muös blogin puolelle.
  Terkuin ohjeen tekijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia että edes siellä, nää on upeat sukat! Ja tarkoitinkin lähinnä etten löytänyt Ravelrysta tai blogeista ohjeella tehtyjä sukkia. No, nyt on ainakin :D

   Poista
  2. Kiitos kiitos :) ja kiva että tykkäät!

   Poista
  3. Pitiköhän liityä naamakirjaan, jotta pääsee Voihan villasukka-malleihin käsiksi? Olen vannonut, etten mene naamakirjaan, mutta vannomatta paras! Kauniit sukat nämä ovat.

   Poista
  4. Seikku, tervetuloa naamakirjaan, ja varoitan jo, että saat pahan neuloosin ellei pahemman, sillä naamakirjasa on monta ihanaa käsityöryhmää, joissa esitellään paljon ihania neuleita. Itse olen huomannut, että blogien lukeminen on vähentynyt naamakirjan takia ja yritän kovasti pysyä blogimaailmassa, enemmän.

   Poista
  5. Onneksi muualtakin internetin ihmemaasta löytyy valtavasti ohjeita joten niiden takia ei ole pakko naamakirjaan liitttyä. Itse asiassa itse olen kokenut että Voihan villasukka! -ryhmässä on paljon mielipahaa tuottavia kommentteja ja jotenkin jopa ilkeitä ihmisiä. Aikuisia ihmisiä, omalla naamalla ja nimellä, morkkaamassa muita. Mutta on siinä ryhmässä kyllä upeita sukkia, paljon inspiraatiota ja sitten niitä ohjeitakin.

   Poista
 5. Siinä villasukkaryhmässä on montakin sukkamallia, joita en ole vieläkään kokeillut, kuten tätäkään en ole neulonut sukkia itselleni juuri samasta väristä. Taidan tyytyä neulelehtiin ja sukkakirjoihin, muuten hukun monen netistä löytyvän sukkaohjeen alle. Harmittaisi kovasti, jos yrittäisi neuloa kaikki sukkamallit joten yritän vähentää netistä löytyvien sukkamallien keräämisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on kyllä ihana aarreaitta mutta kyllä on kirjoilla ja lehdilläkin paikkansa :)

   Poista
 6. Repesin tämän postauksen otsikolle niin pahasti... :D :D :D

  VastaaPoista
 7. Hienot sukat, kelpaa nuo antaa lahjaksi vaikka kenelle.

  VastaaPoista