Sivut

perjantai 13. marraskuuta 2015

Taitava tekijä

Juuri ilmestyneessä marras-joulukuun Suuri käsityö -lehden numerossa, Taitava tekijä -palstalla, olen minä! Tämä tuntuu aivan erityiseltä kunnialta sillä vaikka monessa lehdessä pärstäni ja käsityöni ovatkin vilahtaneet, ei mikään niistä ole ollut mitään verrattuna tähän. Lehdessä joka on ihan ykkösjulkaisu käsityöalan lehdistä ja jota lukee "kaikki", on historiallisella Taitava tekijä -palstalla tyyppi joka vähän hutasee vasemmalla kädellä jotain vastoin kaikkia virallisia sääntöjä ja ohjeita ja sitten jakaa niitä netissä ja naureskelee että tulipa ihan erilainen mitä kuvittelin, hehhee. Mutta vaikka itse sanonkin niin onhan iso osa niistä töistä kyllä lopulta ihan tosi hienoja. Ja ne jotka ei ole, saavat paljon kiitosta ja palautetta nekin koska onhan se nyt selvää että ei kaikilla muillakaan voi joka kerta mennä kuin Strömsössä. Mutta tällä palstalla on totuttu näkeen kyllä paljon rautaisempia tekijöitä kuin meikäläinen.


Koska kyseessä on joulunumero, on puolet esitellyistä töistä jouluaiheisia ja jutussakin viitataan vähän jouluun. Ja miettikää, neulegraffitiajoista on jo niin kauan että voin sanoa tehneeni niitä "nuorempana". Ne oli kyllä hienoja aikoja ne.
Juttu on kirjoitettu minä-muotoon mutta aivan täysin eri tyylillä mitä itse kirjoitan joten se tuntuu tosi oudolle. Itse kun käytän aivan hirvittäviä määriä sivulauseita ja jaarittelen vaikka pilkun oikeaoppisesta paikasta ei aina olekaan ihan varmuutta. Eihän tässä jutussa mitään asiavirheitä ole mutta itse olisin selittänyt ja avannut enemmän. Palstatila toki on rajallista. Onneksi blogiin mahtuu kirjaimia :)


Ja huomenna uusia ideoita ja materiaaleja etsimään Tampereelle kässämessuille, nähdään siellä! :)


13 kommenttia:

 1. Tuon alin lause kolahti, niin tuttua, idea on nähtävä valmiina mahdollisimman nopeaan :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä tosi kiva juttu, just eilen luin! :) oisin voinu lukea kaikin puolin pidemmästikin, harmi et palstatila oli rajallinen! :)

  VastaaPoista
 3. Toi oli kiva juttu, onnea!
  Ja Tampereelle on suunnattava, ensimmäistä kertaa ikinä niille messuille. Lähtee aivan lapasesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits! Oli kyllä aika huikea juttu päästä tuolle palstalle!

   Poista
 4. Mä tykkään kyllä kovasti sun rennosta tyylistä tehdä käsitöitä, siksi varmaan blogiasi onkin tullut seurattua useampi vuosi. Aina on hauska lukea tarinat sun käsitöiden taustalta, varsinkin silloin jos lopputulos on jotain aivan muuta kuin alussa suunnittelit :D

  VastaaPoista
 5. Ei tuo juttu todellakaan kuulosta sun kirjoittamalta, niin töksähtelevää teksti on. Mutta hieno juttu ylipäätään, siis se, että sinut ja työsi esitellään tässä lehdessä.

  VastaaPoista
 6. Huomasin kyllä lehdessåä kuvasi ja ihanat neulokesi! ( En tiedä onko oikeas suomenkieli ) Trevligt att se en " bekant i tidningen".
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 7. Mie kävin ostaa tän lehen iha tuon siun jutun takia! :D

  VastaaPoista