Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

No nyt! Eiku...

Mun on ollut todella hankala löytää aikaa ompeluun (kun sitä ei voi tehdä öisin) ja usein sitten valitankin siitä, tai oikeastaan kiukuttelen. Nyt kävi niin että esikoinen lähti alkuviikosta Tukholman risteilylle tätinsä kanssa ja oikein suunnittelin että nyt sitten jumankekka ompelen päivät läpeensä! Vauva kun menee kyllä oikein hyvin siinä samassa. Keräsin kaavat ja kankaat ja systeemit ja kun H-hetki koitti, ei enää kiinnostanutkaan yhtään. Sain ommeltua kyllä esikoiselle yöpuvun joululahjaksi (se esitellään myöhemmin), leikattua palat omaan mekkooni ja kasan puolipotkuhousupalasia vauvalle sillä ajatuksella että ompelen ne ihan liukuhihnalta. Joopa joo. Yhdet tuli valmiiksi asti. Sitten on kasa puoliksi tehtyjä joista pitäisi purkaa jotain ja leikata uudet palat. Sanotaanko vaikka näin että vittumaisen pieniä osia noissa vauvojen vaatteissa kömpelöllä saumurilla ajeltavaksi. Ja ärsyttävintä on se että jos niitä ei heti jaksa tehdä loppuun, ne jäävät jo pieniksi.


Mutta vaikka nyt onkin vain yhdet uudet housut niin on ne sitten hienotkin! Paapiin Jussi-trikoosta.


Ps. kuka on vienyt mun pikkuvauvan ja tuonut tällasen ison vauvan tilalle?

8 kommenttia:

 1. Tämä sun blogi on aivan upean ihana ja inspiroiva! Vasta tällä viikolla löysin :) Mulla on kans täällä luksusviikonloppu, kun pojat on viikonloppureissulla ja tietenkin ompelukone on käynyt kuumana. Samoin työn alla syöttötuolin maalaus (sisältäen purun, pesun ja hionnan tietenkin ensin.. puuh..) Saumuri olisi varmasti kyllä hyvä ja ompelutöitä nopeuttava hankinta! Nuo housut (valmiit) on aivan syötävän suloiset :)

  VastaaPoista
 2. Niin siinä käy, yhtenä päivänä huomaa pikkuvauvan kadonneen ja tilalla on kaikkialle ehtivä pötikkä! Söpöt housut kerrassaan ❤️

  VastaaPoista
 3. Onpas upea kangas. Jäi minullakin kesken muutama vauvaneule (ja on kesken edelleen) ja nuorin menee ensi vuonna rippikouluun. Et silleen meillä!

  VastaaPoista
 4. Just puolipotkareista mäkin ajattelin, että äkkiäkö noita surauttaa... Mut ku ei todellakaan nopeasti surauta! Yhdet taisin aikionaan saada käyttöön asti ja noita merkillisiä pohjapaloja löytyi milloin mistäkin laatikon nurkasta... Mut upeat on noi teitin valmiit!

  VastaaPoista