Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ikkunat

Stockmannin joulunäyteikkunoista on verhot avattu ja lapset liimautuneet korokkeen päälle nenät kiinni lasiin. Kävin eilen kaupungilla mutta kiersin vielä Stockan kauempaa sillä halusin lapsellisesti säästää yllätyksen itsellenikin siihen että vien jäbän katsoon niitä. Hän vakuuttui niin paljon viime vuonna legonäyteikkunasta että on koko vuoden kysellyt sen perään jos Stockmann osuu näkökenttään. Nyt alkaa H-hetki oleen käsillä.


Itse kuolasin vähän eri ikkunoita vielä.

Liikaa houkutuksia, pitäisi pysyä vaan kotona ja pitää nettipankin avainlukulista sen verran kaukana ettei jaksa ihan pienen takia nostaa ahteriansa ja hakea.

2 kommenttia:

  1. Koska olen viimeksi ollut kaupungilla pimeän aikaan? Koska olen viimeksi ollut kaupungilla ilman muksuja? Koska olen viimeksi ollut kaupungilla? Siellä se ydin mua odottaa. Aikoihin ei olla nähty vaikka meidän välissä ei ole kuin seitsemisen kilometriä, muutama Helkaman polkaisu. Kiitos kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn kyllä aika usein, ei ole pitkä matka meiltäkään enkä siellä välttämättä kauaa edes ole mutta on vaan niin kiva käydä joskus yksin jossain.

      Poista