Sivut

lauantai 21. marraskuuta 2015

Pikku Huopalahti ja ihan mitä vaan

Tällä viikolla alkoi taas vähän hajottaan kotipihan ympäri juokseminen ja sadepäivästä huolimatta lähdettiin retkelle. Siskoni ehdotti että käytäisiin Pikku Huopalahdessa. En oikein tiedä että miksi mutta mentiin nyt kuitenkin. Heiteltiin kiviä mereen, ihasteltiin paikan yhtenäistä ja erikoista arkkitehtuuria ja puistomaista aluetta. Oltiin niin fiilareissa! Hei jee, Pikku Huopalahti! Eihän siellä periaatteessa mitään ole mutta me taidetaan innostua ihan mistä vaan. Ja esikoisen toiveesta matkustettiin vanhalla lähijunalla osa kotimatkasta ja se oli hänelle todella tärkeää, niitä junia kun ei kehäradalla kulje. Jos on aikaa niin mikäs siinä.

Se tosi hassu kerrostalo jäi kuvaamatta. Ja aika moni muukin asia kun en mieheni tuputtamisesta huolimatta ole sitä vedenpitävää koteloa laittanut kännykkääni koska voin kyllä olla somettamatta ulkona sateessa. Jep jep :D Mutta se haittaa tietenkin myös geokätköilyä.


Hmm, minne seuraavaksi? Leikkipuisto on plussaa ja julkisilla pitää päästä. Ajattelin joskus että kävisin lasten kanssa läpi Vantaan lähiöitä (kun onhan Helsinki aika nähty hei) ja tekisin niistä juttuja blogiin mutta en ole ihan varma että riittääkö mun tyhjästä innostuminen ihan joka persläpeen :D On kovasti pitänyt Kehäradan varrella olevista "kohteistakin" raapustaa. Ehkä vielä joskus.

10 kommenttia:

 1. Voih, katselin näitä kuvia jo instagramin puolella, kivan näköinen retki!

  Itse muksuna tykkäsin yhdestä leikkipuistosta jossain päin Suutarilaa, ehkä...? Ihan ku enää muistasin missä se on, mutta siellä oli toosi iso kiipeilyhässäkkä ja tais olla enempi kaikkea muutakin, ei se ihan perus lähiöpuisto yhden liukumäen, keinuparin, hiekkalaatikon ja mahdollisesti kiipeilytelineen kera.

  Itse fiilistelen erinäisiä kaupunginosia niiden ulkonäön puolesta. Funkkistalot tai vähän krumeluurit kivitalot on hienoja, puistomaiset alueet kauniita, vanhat puutaloalueet on kans ihania! Ja mikäs sen parempaa kuin Porvoon vanhan kaupungin kiertely! Saiskohan lähdettyä siskojen kans joku viikonloppu, ihanaa joulutunnelmaa siellä ainakin on tässä vaiheessa vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ehkä kuullut tuosta leikkipuistosta joskus! Onkohan se se missä on kesällä jotain eläimiäkin?

   Poista
 2. Pähkinärinteen Lammaslampi oli meikäläisen suosikkikohde lapsena, kun siellä oli sorsia, joita syötettiin ja pari kivaa leikkipuistoakin vieressä. Nykyään siellä voi uidakin, mutta 90-luvulla oli täynnä sinilevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkinärinteessä voisikin joskus tosiaan käydä! Ei asuta kovin kaukana mutta eipä ole koskaan tullut mentyä.

   Poista
 3. Tuo eka kuva on jotenkin niin postikorttimainen ja mun makuuni.

  VastaaPoista
 4. Käpylä jossa Kimmontiellä Kimmonpuisto plus ihanaiset puutalot ja auringonkeltaiseksi rapatut kerrostalot. Jos on reippaasti iltapäivä aikaa, otan muksut ja koirat ja lähden Käpylään "lenkille". Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, Käpylässä oiskin kiva käydä! :) En ole koskaan siellä kunnolla kierrellyt.

   Poista
 5. Hei, tee ihmeessä retkiä Vantaan lähiöihin! Olisi kiva lukea.

  VastaaPoista