Sivut

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Marimekkojoulukalenteri, päivä 11

Mariskooli


En erityisemmin fanita niitä läpinäkyviä, pastellisävyisiä Mariskooleja mutta nämä umpimustat, mitkä saatiin ystävältämme häälahjaksi, ovat aivan käsittämättömän upeat! 

5 kommenttia:

 1. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta kysyisin mistä oot löytänyt ohjeen tähän? http://hupsistarallaa.blogspot.fi/2013/09/pesukarhuhuivi.html Tai joo, löysin kyllä ohjeen kettupuuhkaan ravelrysta, muuta vaan tanskaksi :D Ja kuitenkin tossa sanotaan että sen pitäisi olla suomeksikin (http://www.ravelry.com/patterns/library/fox-scarf-3): Mutta kaikki suomenkieliset ohjeet oli poistuneet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kettupuuhkan ohje oli olemassa silloin kun tuon pesukarhuni tein, Muumurun sivuilla, nyt ovat poistaneet sen sieltä. Kannattaa ehkä kysyä heiltä itseltään. Harmillista kyllä että on poistunut :/

   Ton pesukarhuhuivinhan tein ihan vaan silmämääräisesti sitä kettuohjetta soveltamalla ja katsomalla mallia miten muut Ravelryssa ovat tehneet.

   Poista
 2. Mä taas tykkään niistä valkoisista, mattapintaisista mariskooleista. Noi mustat on kanssa siistit, mutta ne värikkäät äklöttää mua, en ees tiiä miksi, niitä on mun vanhemmilla, ehkä siksi.

  VastaaPoista