Sivut

maanantai 23. joulukuuta 2013

Huomenna on jouluaatto

Maaliskuussa esittelin Hannen haastamana lapsuuden aikaisia käsitöitä  mutta silloin ei tietenkään käynyt mielessä että sellaisia on myös joulukoristelaatikossa. Tämän tontun olen neulonut ala-asteella ja äiti on sen uskollisesti nostanut hyllylle joka jouluksi. Onhan se kieltämättä aika symppis!


Ja sitten toinen asia:

Itse olen vuosia sitten jo sanoutunut irti kaikenlaisesta sään voivottelusta ja säähän liittyvästä small talkista ja todennut että elämä on paljon leppoisampaa kun ei joka päivä mieti sitä että millainen sää on ja onko se hyvä vai huono ja millaisen sen toivoisin olevani ja miten suhtaudun sitten kun toive toteutuu. Vaikka tämä eilen ottamani kuva on tismalleen samantyyppinen kuin otin kesälläkin, lukuun ottamatta toppahaalaria, talvikenkiä, villapipoa jne niin ei anneta sen vähentää joulutunnelmaa. Neulotaan mustan joulun joulupalloja kuuseen ja laitetaan verhot kiinni. 


Siinä olisi potentiaalista uuden vuoden lupausta ihmisille, yrittää olla murehtimatta säästä, eikö! Se on useimmiten vain asenteesta ja varusteista kiinni. Lupaan että se pidemmän päälle nostattaa elämänlaatua!

10 kommenttia:

 1. Mä niiiin allekirjoitan tän sääpäivittelyn. Valittamalla ei tuuku paha mieli, eikä ikinä oo just kuitenkaan hyvin.

  VastaaPoista
 2. Just tänää mietin kummipojan kanssa puistossa touhutessa samaa. Toki valkoinen joulu on ihana, mut onneks jouluun kuuluu niin paljon muuta tärkeempää. Ja noin niinku yleisesti, sää on aina hyvä, mut varusteet voi olla väärät/huonot. Jouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Tosin mulla on yleisesti ottaen aina huonot varusteet mutta asenne on sen verran kohdillaan ettei se niin haittaa :D Ja kiitos! :)

   Poista
 3. mie olen myös mukana tässä uudenvuoden lupauksessa. säästä en valita ennee ens vuonna enkä ikinä.

  VastaaPoista
 4. :D Ihana tonttu!! Varmaan tuolta porukoiden kaapista löytyisi joku munkin vanha juttu...pitääpä mennä kaiveleen. Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
 5. Ai, mulla on aina ihan kamalan hauskaa kun hirvittelen sääilmiöiden kanssa. Rakastan hirmumyrskyjä ja ukkosia sun muita :D. luulen, etten varmaankaan edes valita ikinä, on vaan niin ihanaa kun on ihan kamalaa... Ja nykyään on enemmän ääri-ilmiöitä kun ennen. Nytkin on parhaillaan IHAN HIRVEÄ ilma. Jippi! Pihalle heti.

  VastaaPoista