Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Marimekkojoulukalenteri, päivä 10

Primavera


Iittalan leipälautasia Marikuosilla. Näitä "ikivanhoja" astioita myytiin taannoin Citymarketissa 5 euroa kappale, investoin kaksi sillä meillä on muutenkin paljon vihreitä astioita. Kuosi ei ehkä muussa muodossa niinkään miellytä mutta näissä lautasissa on kiva!

2 kommenttia:

 1. Moikka, Koska tulee psykopeitosta tutoriaali? En osaa enkä ymmärrä ohjeita mut se on niin hieno et haluisin tehä sillä ohjeella esim tiskirättejä tai koristetyynyjä. Oon monasti yrittäny mut jostain syystä tekeleet muistuttaa enemmän epämuodostunutta kukkakaalia kun peittoa. En ymmärrä mikä mättää. Oi auta sinä neulomisen suurguru.

  :D

  Terkuin Kädetön-85-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on psykopeitto? :D Jos siihen on olemassa ohje niin en minä voi sitä uudelleen ruveta blogiini kirjoittaa! Jos tarkoitat sitä keskeltä aloitettavaa raitapeittoa (OpArt) niin se ainakin pienikokoisena on vähän epämääräinen mutta pingotus tai silitysrauta tekee todellakin ihmeitä! :) Ja kuten kaikki muutkin työt niin silittäminen viimeistelee ja antaa vielä paljon anteeksi :) Tuossa ohjeessahan ei ole muuta ihmeellistä kuin että joka kerroksella tehdään lisäykset samoihin kohtiin kuin edellisilläkin ja raitojen paksuus suurenee loppua kohti.

   Poista