Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Arvostan! Airi Kilpiäinen!

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton kohokohta mielestäni oli kätilö Airi Kilpiäisen haastattelu. Hän on siis henkilö joka laittoi alulle viime vuonna pipoprojektin Jorvin sairaalan vastasyntyneille.


HUSin säästökampanjan myötä vastasyntyneille oltaisiin pipojen sijaan laitettu päähän harsoputkea mutta olivat ajatelleet että EI KÄY! Alkoivat neuloa pipoja ja kuten hyvin tiedämme, projekti levisi kulovalkean tavoin ja pipoja kertyi arviolta kymmenen tuhatta! (Itsekin neuloin 9 kpl dramaattisen raskauteni loppumetreillä).


Ottamatta lainkaan kantaa siihen että onko asia miten tarpeellinen, mutta se että sydämen asialla ollaan toimittu ja saatu ihmiset sydän sykkyrällä neulomaan herttaisia pipoja ihanille vauvoille ja sitten tyyppi pääsee sillä "linnanjuhliin" niin siis todellakin vou! (Oletan siis että syy kutsuun oli tuo mutta siitä en voi olla varma, haastattelu ainakin koski tätä nimenomaista asiaa.)

Mä haluan isona olla myös tuollainen hyväntahtoinen vastarannan kiiski!

Respect! Mä liikutuin ihan kyyneliin.

Kuvakaappaukset Ylen Areenasta.

----

Ps. Sydämen asialla voitte toimia myös uuden Lastensairaalan hyväksi, mä ainakin! Eikä tarvi osata neuloa, riittää että kaivaa verkkopankkitunnukset esiin. Tälleen ihan off topic vaan koin tarpeelliseksi muistuttaa. Me nimittäin pystymme siihen! Pipottamaan Jorvin vauvat ja rakentamaan uuden sairaalaan, jos vaan halutaan!

2 kommenttia: