Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marimekkojoulukalenteri, päivä 1

Iloinen takki


Iloinen klassikko josta olen iloisesti lihonnut ulos mutta en ole menettänyt toivoani! Ostettu  tehtaanmyymälästä alehintaan minulle joululahjaksi vuonna 2010. Kuva on seuraavan vuoden helmikuulta jolloin vedin neulegraffitityöpajaa Jyväskylässä kulttuuriseminaarissa.

8 kommenttia:

 1. Onko tämä se ruskea versio? (kysyy puusilmä unenpöpperössä...) Tää on niin ihana ja samaa olen haeskellut vaikka kuinka. Ei saa enää mistään, byäääh! Mutta nyt löysin itselleni tuon liivimekkomallisen mustan (alesta) ja oi onnea! Hauska yhteensattuma että juuri edellispäivänä sen ostin ja nyt tämä näkyy täällä. Ihanaista ILOISTA joulun odotusta ja kiitos jo valmiiksi hauskasta kalenterista!

  VastaaPoista
 2. Oi että, niin nostalginen Iloinen takki! Tää on mun elämäni ensimmäinen marimekkosuosikki. Mulla oli tollanen 1-vuotiaana, ja äiti muistaa ihmetelleensä mummia, joka malttoi ostaa niin arvokkaan lahjan, joka sitten jää kuitenkin pian pieneksi. Muistan jo ihan pikkutytöstä alkaen haaveilleeni uudesta Iloisesta takista, ja äiti järkevänä lupasi tämän mulle "sitten kun en enää kasva". Joitain vuosia sitten sainkin tän sinisenä lahjaksi, jee! Mun ensimmäinen tällainen on nyt yksivuotiaani kokoinen. Täytyykin bongata joku tilaisuus, jossa voitaisiin samistella niissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin jo pitkään haaveillut tästä! Nyt tarttis tosiaan ruveta laihduttaan että menis taas tissien kohdasta kiinni, sit voidaan samistella!

   Poista
 3. Haluaisin myös tämän Iloisen takin. Mutten ole raaskinut ostaa. Nyt syksyllä melkein hypin,kun löysin Kontista kolmellakympillä lähes käyttämättömän taskukotelomekon. Eihän se ihan sama ole kuin tämä takki, mutta ensiapua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kans ettei joulupukki olisi raaskinut mulle ostaa tota normihintaan mutta oli hyvässä tarjouksessa :)

   Poista
 4. Mun mummilla oli taskumekkoja, kuten me tätä kutsuttiin. Meinasin ostaa äitilleni tällaisen, kun siitä tuli mummi, mutta oli niin kallis ja ei se ehkä ois käyttänyt, niinpä ostin itselleni sen taskuliivimekon alesta.

  VastaaPoista